Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi aciklama olmadigina göre daha gelecek oyuncular var demektir. Hepsi birden aciklanacak.

Bize Gala diyorlar ya baya karizma oluyor :D

Elanoyu takimda artik göremiyorum

Yabancilar doldu:

Kewell, Pino, Misi, Insua, Baros, Cana, Elano, Neill (6+2 TAM)

Yani - Artik transfer ya

1) yok

2)Elano gider - baska yabanci alinir

Şu şartlarda eldeki en iyi dmc Cana. Yeri garanti olan adamların başında o olacak görürsünüz. Defans yapmayı bilen adamlar oynayacak artık.

vallahi öyle diyorsunuzdageldigi günden beridir 1 tane olumlu hareketini göremedim.iyi adam az olsun kendini belli ederdi.neyse bekleyelim bakalım inşallah iyi olur bir an önce.

Daha yeni uyandım. Gece 03:00'ten sonra bir glişme var mı? İnsua mesela?

vallahi öyle diyorsunuzdageldigi günden beridir 1 tane olumlu hareketini göremedim.iyi adam az olsun kendini belli ederdi.neyse bekleyelim bakalım inşallah iyi olur bir an önce.

Bence iyi bir adam olduğunu gösterdi. Ben Cana'yı çok izledim, müthiş bir adamdır. Sağlam bir orta sahada taş gibi oynar. Sarp, Ayhan defans yapmıyorlar Cana kesin oynar.

ne yapsın ki?çalım atmasını,sürekli atağa çıkmasını,kendi açtığı ortaya kafa vurmasını mı istiyorsun arkadaş?adamın görevi belli.SAVAŞÇI.

Insua Misimovic geldi! cok guzel!

ama bugun At. Madrid Arda icin teklif yapmis, Jurado Schalke ye satildi, onun yerine!

insallah Baskan satmaz Arda yi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt