Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Asla hayır. Alınancak 3ncü kişi olacak mı göreceğiz ve ona göre bir yorumda bulunacağız. Orta sahaya oyunu çift yönüyle oynayabilen, mücadeleci bir oyuncu almazsak alabileceğimiz en iyi derece 5ncilik olur.

Bu sebeple, geciken transferler için yönetime tepkimiz geçmeyecek.

bence misimoviçin gelişi orta sahamızdaki diğer elemanları da bir üst seviyeye çekecektir. bizim sorunumuz rakip sahada oyunu tutabilecek tek topçumuzun arda olmasıydı. ardaya verilemeyen her top geri dönüp pozisyon oluyordu. bu riskten dolayı sarp, ayhan ve barış yeterince ileriye destek veremiyorlardı.

elano gitmedikçe de öncelik forvette olacaktır diye tahmin ediyorum.

Yahu Jadson'un yattığını Albayrak söyledi neyi tartışıyonuz anlamadım.

Bizim adımıza Albayrak teklif yapmış zaten.O da yattı dedi

Asla hayır. Alınancak 3ncü kişi olacak mı göreceğiz ve ona göre bir yorumda bulunacağız. Orta sahaya oyunu çift yönüyle oynayabilen, mücadeleci bir oyuncu almazsak alabileceğimiz en iyi derece 5ncilik olur.

Bu sebeple, geciken transferler için yönetime tepkimiz geçmeyecek.

Ben sizin kadar negatif düşünmüyorum. 5.lik bu kadronun en kötü zamanlarında bile olmaması gereken sonuçtur Abdullah Bey. Çok gol yeriz ama eminim yediğimizdende fazlasını atarız bu ofansla.

Eğer sizin tabirinizle b2b oyuncusu alınırsa ki zannetmiyorum ama alınmasını ümit ediyorum ozaman takım olarak tam oluruz ve bu bırakın Türkiye'yi Avrupa'da bile tam takım olmuş takım sayısı maalesef bir elin 10 parmağını geçmez.

umarım b2b transferi olur.olmazsa yarım yamalak bir iş daha yapmış olur sayın abilerim!

Elano giderse yerine alınması gerek futbolcu İbricic olur

lucas biraz hayal, pardon baya bi hayal,

eger b2b transferi olmazsa, o zaman elano orda oynar, baska bir seçenek dusunmek istemiyorum (bam)

Biz golü düşündükte ne oldu 4 forvetin olsun bir tane top yapacak oyuncun yok Cana'nın yanında..

Gerçi sanıyorsun ki her türlü top gider,b.k gider öncelikli ihtiyaç box to box bir oyuncudur..

anlamanda sorun var heralde senin,bende orta saha alınsın diyorum ama alternatif forvet daha önemli şu an geçen seneeyi gözünün önüne getir kaldı ki elano satılmadıkça orta saha zor alırlar,gerets zamanında hakan şükür hasan kabze ümit karan ve necati ile orta sahada m.topal ayhan la puan rekoru kırarak şampiyon olduk,konuşurkende b.k falan konuşma adam gibi konuş ki adam gibi cevap alasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt