Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan çıksa gözünü karartsa.Birden İtalyaya uçsa.Udinese kulübüne dadansa.Alın ulan size 10 milyon Gökhan'ı alıyoruz dese.

Vay be Mesut>Real İnler>İnter elimizden kaçan adamlara bak(milli takım) :(

Çağlar Birinci 3 ay yok demiş bir renkdaşımda ne oldu bu adama neresinden sakatlandı?:S

Geçen yıl Inter'in elinden Elano'yu aldık yoksa bu yıl da :eek:

:D

Bu ne abi Misimovic geldi daha Jadson haberi yapıyolar çok ilginçç

b.k vardı şu adamları önceden almakta avrupa gitti sevinemiyorum bile.Herşeyi geçtim orta sahada mecburen o üçlüden bir eleman oynatmak durumunda kalacağız.Of ki ne of.

Renkdaşım aynı fikirdeyiz zaten,4-3-3 e inat ederse Rijkaard a yol verirler.Wolfsburg'un şampiyon olduğu sene yediğinden daha fazla attığı için şampiyon oldu.Ek olarak bize en uygun sistem şuan için 4-2-3-1 dir.Bu 2 nin biri Cana diğeri içinde bir transfer bekliyoruz.Olmazsa Ayhan da oynayabilir o bölgede.

benim ilk onbirimde ayhana yer yok. çünkü yaşı itibariyle gücü çok düştü. tamam belki elimizdeki ortasahalardan en iyi pas yapanı ama misimoviç gelince haliyle takım bir level daha yukarıda oynacak. musa çağıranı hiç görmedik. ne yapar bilemem ama yabancı oyuncu alınmazsa orası için en uygun oyuncu barış gözüküyor belki bir kumarla musa :) . sarp cananın topu daha kötü kullanan versiyonu o yüzden olmaz...

Lig Tv'de Misimovicle 3+1 yıllık sözleşme yapıldı oyuncuya senelik 2 Milyon € bnservisine 7 Milyon € verildiğini söyledi.

alıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt