Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

usta rijkaardın mantığıyla baktım teknik geriden pas yapan stoper istiyordu büyük ihtimal servet yedek bundan sonra

İki stoperden birinin nispeten uzun bir adam olması gerektiğini düşünüyorum. Neil ve Ali Turan'la çok kısa kalırız defansta. Servet hava toplarında başarılı...

Bugün yada yarın Elano'yu satılık yada kiralık olarak bir takıma yollayacaklar gibi geliyor ama neyse.

Gökhan İnler'i alsak ah alsak var ya bayram ederim yemin ediyorum. Giderim Store'ye en az 5 farklı Gökhan İnler forması alırım.

günaydın arkadaşlar dünkü hareketli gecede misi ve insua geldikten sonra sızmışım ben :) varmı herhangi bi gelişme farklı olarak?

Sanırım orta sahadaki üçlüden birinin iyi oynamasını bekleyeceğiz.En azından birinin oynaması iyidir üçü bir arada olmasın da.

Orta Sahaya bir ön libero alınacak.

B2B Yabancı Ön Lİbero ve Ayhan ile başlanacak.

Cana ve Barış Özbek olarak Değiştirilecek. Yani 6 yabancı ile oynanacak.

Sabri-Neill-Balta-Insua defans hattımız. Balta - Servet-Zan- Ali Turan Stoperler için alternatifler. Ama şu kadroda servetin oynayabileceğini sanmam. Ya zan ya da ali turan oynayacak stoperde.

Zaten ilerisi belli Elano-Misimovic-Arda ( Pino-Emre Çolak-Kewell ) yedekleri olur.

Battal'ın iyileşmesi lazım, leblebi gibi gol atarız.

Zaman lazım.

Sadece iyi bir yabancı orta saha alsınlar yeter.

bize yerli orta saha lazım

gevur alırsak sahada 7 yabancı oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt