Cüneyt şimşek
Kırmızı Üye
- 6 Aralık 2008
- 1.230
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
Hala resmi açıklama gelmedi. Resmi açıklama gelmedikçe korkuyorum.
Hala resmi açıklama gelmedi. Resmi açıklama gelmedikçe korkuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baptista, umarım gelmez.Gökhan İnler mükemmel olurdu ama, herkes gibi bende umutsuzum o konu da.Baptista'nın ön libero oynayacağını düşünenen varsa diyecek bişey bulamıyorum zaten.Tabi büyük üstad Sergen Zeren hariç...
[quote="Yasin Kaplan, post: 1629651"]ftw1905
Baptista'da karar bekleniyor ama sanrıım olmaz, yeni isimde bende kesinleştirip yazıcam arkadaşlar biraz sabır...[/QUOTE]
Baptista'da karar bekleniyor ama sanrıım olmaz, [B]yeni isimde bende kesinleştirip [/B]yazıcam arkadaşlar biraz sabır...[/QUOTE]
Baptista'da karar bekleniyor ama sanrıım olmaz, yeni isimde bende kesinleştirip yazıcam arkadaşlar biraz sabır...[/QUOTE]
Baptista'da karar bekleniyor ama sanrıım olmaz, [B]yeni isimde bende kesinleştirip [/B]yazıcam arkadaşlar biraz sabır...[/QUOTE]
Radyosporda Emana haberi var. Menejeri Klübün Galatasaray'ın önerdiği paraya tamam dediğini söylemiş.

Çok iyi bi ön libero Annan
Kod:
Heycandan bayilacagim
Kod:
Hocam, kesinlestirmeden yazsan olmazmi? Biz o isim üzerinden biraz tartisiriz
ftw1905
Baptista'da karar bekleniyor ama sanrıım olmaz, yeni isimde bende kesinleştirip yazıcam arkadaşlar biraz sabır...
Kimsen sen?
ftw1905