Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler balta tamamda benden başka kimse görmüyormu neill daki düşüşü ben neill ın kampa geç katılmasına bağlıyorum neill dökülüyor bu sene

GS TV'si açık olan var mı ? Orayı takip edin ve haber verin mümkünse belki bir şey olur.

Beyler Emana ve Baptista hakkındaki gelişmeler nedir adı çok geçti bu oyuncuların gördüğüm kadarıyla özet geçecek ?

Mustafa Yalçın gelgidersin bloğunun sahibi ve asy.net'te yönetici sanırım. Sağlam biridir yani.

FTW1905 twitterının sahibi mi oymuş Namık? Duyum verdiğini bilmiyordum :) Alisamiyen.nette ama üyelere açık olmayan bir nöbet bölümü var hyper-alfalar için sanırım orada paylaşmış olabilir aldığı duyumları şu ana kadar.

Asla hayır. Alınancak 3ncü kişi olacak mı göreceğiz ve ona göre bir yorumda bulunacağız. Orta sahaya oyunu çift yönüyle oynayabilen, mücadeleci bir oyuncu almazsak alabileceğimiz en iyi derece 5ncilik olur.

Bu sebeple, geciken transferler için yönetime tepkimiz geçmeyecek.

İşte yorum budur , gerçeklerin üstünü hemen kapamayalım 3 transferi sıraya koyarsak 2.ve2.sıradakini hallettik şimdi 1.olması lazım ki olucak bence 3ü birden açıklanacak yoksa bu sezon 4 atar ama 5 yiyen bir takım oluruz.

hala adam gibi bi ön liberomuz yok..orta sahamız hala zayıf..insuanın gelişiyle mustafa barış ayhan üçlüsünden birini yine izliyecez maalesef :S:S:S:S:S

Emana da gelsin transfer kapansın hadi yönetim yap şu transferi de

Insua Staying then

lverpool taraftarı küfrediyo bize insuyı aldık diye :)

I was expecting him to play with Arda Turan in red jersey, how weird it is that they will play back and front in yellow and red jersey! Arda's game will surely improve as well. I dint understand how you can loan out a kid that has a year left though... Isn't that just plain stupid???

Bu süper ya Ardayla insua'yı kırmızı formamızda hayal ediyrdum ama ne gariptir ki sarı kırmızı forma altında beraber oynayacaklar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt