Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu yabancı kontenjanının değişmesi için takımlar baskı yapmalı federesyona. Rezalet birşey, 6+2+2 nedir yahu. Tamamen saçmalık. Sahadaki yabancı sayısının acilen arttırılması lazım. Bu sadece bizim işimize değil diğer takımlarında işine gelir. Türk oyuncu populasyonu gittikçe zayıflıyor. Millet mecburiyetten saçma sapan oyuncular oynatıyor sırf.

Serdar'dan kötü değildir be :) Bana kalsa Barış'ı oynatalım sağ kanatta,ileri geri çalışıyor en azından dinamizm getiriyor.

Aydın'ın klasik sezon başı patlamaları

Geçen sezonda Fener maçına 10. haftaya kadar öyle böyle oynadı ama sonrası yok.Klasik Aydın değişen birşey olmaz.Boş yere 7 numarayı alıyor

Ben ne yapar eder Manisa´dan Nizamettin´i alirdim. Gerekirse Serdar Özkan, Aydin gibi futbolculari verip Nizamettin´i alirdim. Türkiye´nin en iyi orta saha oyuncusu olacak bu cocuk. Gerci Manisa´yla Ufuk´tan dolayi iliskilerimiz kötü

Nasıl önemli değil Avrudan oyuncu alacaksın karşı fedarasyondan izin belgesini alabilcek misin bakalım

Hatırlarsan transfer dönemi 1 gün uzatılmıştı ve Fenerbahçe Kezman, Edu, Lugano ve Deivid'i almıştı. Önemli olan alan kulübün ülkesindeki transfer dönemi bitiş tarihidir, öyle birşey olmasa Brezilya'dan oyuncu alamaz hiç kimse.

Valla kim olduğunu hatırlamıyorumda dün forumda baya bir dolandı insua ismi hatat biride bir üye çıkıyor insua diyor 2 saat onu konuşuyoruz kapatın felan demişti :D:D

Hatırlarsan transfer dönemi 1 gün uzatılmıştı ve Fenerbahçe Kezman, Edu, Lugano ve Deivid'i almıştı. Önemli olan alan kulübün ülkesindeki transfer dönemi bitiş tarihidir, öyle birşey olmasa Brezilya'dan oyuncu alamaz hiç kimse.

Tamam ben yanlış biliyormuşum :)

O değilde açıklamalar yarın yapılacak sanırım. Hepsini birden mi açıklamak istiyorlar anlamadım.

taccizgisi

Türkiye'ye getirilip açıklanmayan Itandje, Robert var. Resmi siteden açıklanan ve olmayan Okan Koç var. Galatasaray'da transfer bitmez :)

Aydın'ın klasik sezon başı patlamaları

Geçen sezonda Fener maçına 10. haftaya kadar öyle böyle oynadı ama sonrası yok.Klasik Aydın değişen birşey olmaz.Boş yere 7 numarayı alıyor

Tabi canım Aydın'a kesinlikle güvendiğim yok. Dediğim gibi Barış sağ kanadı götürür Serdar da yedeği olur. Bize forvet alternatifi ve Cana-Misi arası ortasaha lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt