Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu iki isimden sonra alıcak süpriz transferlerde görüşmezek üzre hadi aeo :)

Malum çok yogunum Kış sezonuna hazırlıklar hat safhada ama sizler ve GALATASARAY herşeyden önemli ;)

Bir yabancı kontenjanını kaleciye harcıyorlarsa, dün yapılan tüm transferler şans eseri olmuş derim. dün bu kadar iyi işler yaparken bugün yüzüne gözüne bulaştırmak anca böyle açıklanır.

Ne kalecisi ya?Saçmalama yönetim,yabancı sınırlaması diye bişey var dimi?Bu gerizekalı rıdvan mı çeldi başkanın aklını acaba :D

Kaleye yabancı saçma olur gitsinler ön libero alsınlar önce

Son transfer Lugano Diego olmasın sakın son dakikada;)

Fenerde nolur nolmaz diye defans arıyomuş zaten:D :D

3. transferin kim olacak, bunun inanin Sezgin kendisi bile bilmiyordur.

Herkese son teklifimizi yaptik, bekliyoruz.

Kameni, Annan, Baptista, Jadson ...

Avrupada transfer bu gece 12 de bitiyor, bizde yarin 17 da

Sanirim bu avantaji kullanmak istiyor yönetim.

canalkann

Son Dakika: Sağlık kontrolunden geçirilen Misimovic'in sağlam olduğu anlaşılınca transferinden vazgeçildi..

çok mantıklı olur...beyler size bir soru ardayı 15e satsak tuncayı 5e alsak nasıl olur?? bence çok güzel olur...

bize uzak ******** e yakın olsun .

allah yazdıysa bozsun .

biz galatasaraylıyız , onların kendi taraftarlarını döven gsli futbolcuyu kabul ettikleri gibi , bizlere küfür eden ********liyi kabul etmemeliyiz.

biliyorum profesyönel dünya ama bir konuda profesyönelliği rafa kaldırın derim :)

çünkü en önemli sorun o formayı giymesi değil (o da sorun da duruma göre kabul edilebilir) ,karaktersiz olması.

mesela g.gönül olabilir , efendi adamlara laf yok ama kendi taraftarına yalakalık eden ve rakibine saygısızlık yapan ****leri takımımda görmek istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt