Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence daha yabancı transfer olmaz İnsua ve Misimovicle transfer sezonu bitmiştir.

Kalecı gelecekse AYI gibi biri gelsin kaleyi kaplasın, yan topa cıktımı 3-4 kisiyi ezsin :)

3. transferin kim olacak, bunun inanin Sezgin kendisi bile bilmiyordur.

Herkese son teklifimizi yaptik, bekliyoruz.

Kameni, Annan, Baptista, Jadson ...

Avrupada transfer bu gece 12 de bitiyor, bizde yarin 17 da

Sanirim bu avantaji kullanmak istiyor yönetim.

ya inşaallah kameni kabul etmez :(

Kazakistan - Türkiye

bence yenilmekten beter olalim bu kadroyu yapanlara bir tokat olsun. kadronun yarisindan cogu sakat ve kendi takimlarinda oynamayan oyuncular. yuh diyorum baska birsey demiyorum.

angut comdan alıntı bu vatan hainliği deilde nedir yaw nedir bu düşmanlık basarıda sevinmeyi bılıyorlar basarısızlıkta basa bır mıllettenmıs gıbı davranıyorlar

sonra paoku tutan beşiktaşa şerefsiz derler sallayın siz onları.

ya biri benim içimi rahatlatsın neden resmi sitede bi şey yok

Son 1 yabancı transfer daha yapılacak anlasılan ve avrupada 12de bıtıyor transfer donemı bu yuzden son teklıf yaptıklarımız 12ye kadar karar verecek bızde yarn17de bıtıyor ve bız bu sansı kullanıyoruz yarın sabahda acıklanabılır hepsi şaşırmayın

Rijkaard Mustafa Sarp'ı çok tutuyor. O yüzden kaleci gelebilir gibi geliyor bana..

Annan mutlaka alınmalı bence orta saha çok zayıf kalır yine her maç hüsran yaşarız.

takıma yabancıları monte etmekte zorlanıyoruz. bence kameni gelmez ya. mantıksız bi adım olur

arkadaşlar şimdi bir yabancı orta saha daha gelirse ki muhtemel, yabancı sayısı artacagı ıcın sıkıntı cekecegız...bu durumda arda- servet-sabri ve ufuk 4 türk ilk 11 de olacağı için geriye 7 yabancı kalıcak..hangi yabancı kesilecek? çağlar-balta-İNSUA? ayhan-sarp-barış- CANA? yada PİNO? EN MANTIKLISI SAĞ AÇIK İÇİN İYİ BİR TÜRK ALINMASI..GÖNÜL İSTERKİ VOLKAN ŞEN? cok zor bu sene alınması o yuzden hamıt altıntop..bence bu takımda cok ıyı ısler yapar..sag beke koy sag acıga koy orta sahanın ortasına koy..gokhan ınlerı her galatasaraylı ister ama imkansız olduğu açık...

Ön Libero almalıyız.Ufuk bana güven veriyor.Hata yapsa bile aynı hataların daha kötüsünü Aykut yapıyor.5-10 maç sonra onları da yapmamaya başlayacak,adamın kumasşı kaliteli.

Eğer kaleye AKINFEEV alınmayacaksa ve RUFFİER,UFUK devam etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt