Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alın işte şu annanı ne kalecisi kaleci zararımıza olur yabancı hakkı açısından

sonra paoku tutan beşiktaşa şerefsiz derler sallayın siz onları.

kendi ülkesinin takımını , sırf kendi takımından az oyuncu var diye tutmaz bu 8-10 yaş arası civcivler :D

ee tabiki cumhuriyet içinde cumhuriyetten bahseden miniklerden herşey beklenir :D

elano gitmezse orta saha zor gelir bence kaldı ki başkan elano kalcak dedi ama belli de olmaz.

ersinduzen

barcelona'dan aldığım son bilgiye göre g.saray, kameni için 2 mil teklif etmiş... espanyol 3 mil istiyor... anlayacağınız +1'e bu iş biter..

bize uzak ******** e yakın olsun .

allah yazdıysa bozsun .

biz galatasaraylıyız , onların kendi taraftarlarını döven gsli futbolcuyu kabul ettikleri gibi , bizlere küfür eden ********liyi kabul etmemeliyiz.

biliyorum profesyönel dünya ama bir konuda profesyönelliği rafa kaldırın derim :)

çünkü en önemli sorun o formayı giymesi değil (o da sorun da duruma göre kabul edilebilir) ,karaktersiz olması.

mesela g.gönül olabilir , efendi adamlara laf yok ama kendi taraftarına yalakalık eden ve rakibine saygısızlık yapan ****leri takımımda görmek istemem.

Gökhan Gönül GS lidir bu arada. Uğur Meleke ile yakın akrabalar. Ailecek GS li olduklarını biliyorum.

Tuncay ın transfer efsanesi vardır. Fatıh Terım cagırır. hangı takımlısın dıye sorar. fb deyınce, tamam evladım gıdebılırsın der. sonra haber yollatır. gs de gs lı oynar dıye.

paylasayım dedım :D

ersinduzen

barcelona'dan aldığım son bilgiye göre g.saray, kameni için 2 mil teklif etmiş... espanyol 3 mil istiyor... anlayacağınız +1'e bu iş biter..

Anlaşılan 3. isim bekleniyor.İbricic,Annan veya Elanonun satılması bekleniyor olabilir.Ben Hala Elanonun satılacağını düşünüyorm

Beşiktaş'ın 3 tane Türk kalecisi var. Biri sakatlanınca diğerini milli takıma çağırıyorlar. Adamlar güvenip oynatıyorlar. Biz ise kalecilerimize yoğun baskı uygulayıp adamların yapmayacakları hataları yapmalarına sebep oluyoruz. Ufuk'a sahip çıkalım. Hataları ve sevapları ile kabul edelim. Kameni falan aramayacağız biraz sabırlı olursak bence.

Kaleye Kameni alınırsa

Musatafa'yı bırak Barış bile 11 çıkar bu takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt