Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA:

Misimoviç ve İnsua'yı alan Adnan Sezgin sağlık kontrolünden geçirildi...

Pektemek sakatlanmasaydı iyi olurdu. Bence kaleye yerli bir kaleci alalım. Serdar ı begenirim, FB de oynadı filan ama sonra reddetti ilk 11 oynamak icin.

O zaman yabancı icin daha rahat hareket ederiz, Ufuk ve Aykut beni dusunduruyor acikcasi. Tamam Ufukun biraz zamana ihtiyacı var ama bizim fazla zamanımız yok. Hele bu millette artık sabir kalmadı.

daha açıklamadılar. herhalde daha başka futbolcularla görüşüyoruz, hepsini bir açıklıcaklar.

hayır gıderler bjk den serdarı gokhanı alırlar ıse yaramaz,işe yarayacak hakan arıkanı almazlar...

arkadaşlar şimdi bir yabancı orta saha daha gelirse ki muhtemel, yabancı sayısı artacagı ıcın sıkıntı cekecegız...bu durumda arda- servet-sabri ve ufuk 4 türk ilk 11 de olacağı için geriye 7 yabancı kalıcak..hangi yabancı kesilecek? çağlar-balta-İNSUA? ayhan-sarp-barış- CANA? yada PİNO? EN MANTIKLISI SAĞ AÇIK İÇİN İYİ BİR TÜRK ALINMASI..GÖNÜL İSTERKİ VOLKAN ŞEN? cok zor bu sene alınması o yuzden hamıt altıntop..bence bu takımda cok ıyı ısler yapar..sag beke koy sag acıga koy orta sahanın ortasına koy..gokhan ınlerı her galatasaraylı ister ama imkansız olduğu açık...

yakin zaman icinde yabanci olayi 7 + 3 olacak gibi duruyo.

6-2-2 aciklandiginda "gecici bir cözüm" diye yorumlamisti tff baskani falan.

fb, bjk ve biz, cok yabanci var kadroda.

fb daha bir stoper alicak bugün, yarin, bjk de belki forvet.

yani birsey biliyor olmalilar ki bu kadar abartiyorlar yabanci transferleri.

Annan-İskender alınsın kaleciye gerek yok seneye Sinan Bolatı falan alırız

Gökhan Gönül GS lidir bu arada. Uğur Meleke ile yakın akrabalar. Ailecek GS li olduklarını biliyorum.

Tuncay ın transfer efsanesi vardır. Fatıh Terım cagırır. hangı takımlısın dıye sorar. fb deyınce, tamam evladım gıdebılırsın der. sonra haber yollatır. gs de gs lı oynar dıye.

paylasayım dedım :D

vay büyük kaptan naber :D

ya önemli olan rakibine saygı ve çirkeflik yapmadan adam gibi işini yapmak .

sanki büyük takımlarda oynayan futbolcuların , rakip takımı tutan hiç mi yakın akrabası yok?

ama bazı çirkefler ,sırf kendi taraftarına yalakalık olsun diye zıvanadan çıkıyor. işte ben böyle futbolcuları asla takımımda görmek istemem. yoksa forma rengi halledilebilir bir sorun.

Kaleye de Kameni gelirse tez zamanda Volkan Şen + Gökhan İnler'in bu takıma kazandırılması farz olur.

Yoksa yine orta sahada Ayhan/Barış/Sarp'ı, sağ kanatta da Aydın/Serdar/Barış'ı izlemek zorunda kalıcaz. :(

Kameni tam bir yıkım olur herkezde UFUK YETERDİ BİZE SAĞLAM BİR DEFANS VE ORTA SAHANIN ARKASINA FAZLA ZORLANMAZDI KALE

-----------------kameni---------------------

---sabri-------neill-------g.zan---------ınsua

----------------annan----------------------

-------------------------cana--------------

---------------misimovic-------------------

baptista-------------------------------arda

----------------baros---------------------

8 yabancı ile avrupa kuplarında oynar kewell pino yedekte kalabilirdi,elano satıldığı takdirde.

Bu yüzden türkiye de de yabancı sınırlamasını kaldıralım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt