Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allahım yarrabim ya gce zor uyudum yarın kesin açıklanır die... yine bişi yok ya bugün...yarına mı kaldı ya

Arkadaşlar boş yere kadrolar kurmayın,başımızda sakatlık belası çok olduğu için her oyuncu şans bulacaktır,belirli bir 11'imi çok zor olur :)

Iyide kac yüzyil daha bu gazlamayla basarili olabiliriz ki? Ruh ne demektir ki? Onu kararlastiralim ilk önce. Ruh sadece deli dana gibi kosmakmidir, yoksa takimin basarisi icin verilen görevi laikiyle yerine getirmekmidir? Bu istek zaten her profesyonel futbolcunun icinde olmali. O ruhu zaten tasimali. Hadi diyelim ki Rijkaard bu adamlari fazla gazlayamiyor, yine de oyuncularimizin sahada Galatasaray icin kan akitmasi gerekir. Bu onlarin icinde olmali zaten. Artik sadece ruh bahanesinin arkasina saklanmayi birakip, sistem olusturmanin tam zamanidir

Ruhu teknik direktör vermez zaten. Fatih Terim oyuncularını iyi motive eder, gaza getirir sadece.

13 oyuncumuz sakat yok böyle bişey ligin sonlarına doğru bırak yabancı kontenjanını adam bile bulamayabiliriz

inanmak istemiyosunuz ama 2 transferle kapattık olayı yaa..

bundan sonrası hite kalmış palavra palavra haberler ... yalandan umut bağlayarak ssonrada sitem etmeyin... sitemi şimdi yapın sonra büyük patlamalar oluyo :)

cana'yı olağanüstü yaptın pino kalitesini hangi maçta gösterdi ofk belgrad maçındamı?

evet pino ofk macinda kalitesini gösterdi...sakatlanmasi kalitesini düsürmez...bence cok yararli olacak bize...

canayi zaten tartismak istemiyorum...bu forumda cogu kisi canayi bilmiyor laf olsun diye salliyor canaya, takip etmemistir 1-2 macini izlemisdir en fazla...

ben canayi lausanne sportsden beri bilirim takip ederim...Galatasarayimiza son yillarda istedigim 10 oyuncudan birisi...neyse...

bir oynamaya baslasin, kadroda yerini bulsun...sonra konusuruz bol bol canayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt