Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bana Kalirsa Bizim Baska Yabanci Oyuncuya Ihtiyacimiz Yok! Yok Derken A.Sezginin Son Gün Transferlerinde Herzaman Birde Kazik Yeme Huyu Varken Bence Bu Riske Girmemek Gerek! Emana veya Annan Olursa Eyvallah, Ama Ya Inamoto vari Birileri Gelirse Ne Yapariz?

---------------UFUK--------------------

SABRI-----NEILL-----SERVET------INSUA

(KURTULUS)---------(G.ZAN)---(CAGLAR)

-------------------CANA---------------------

----------------(B.ÖZBEK)------------------

-----------E.COLAK-------------------------

-----------(AYHAN)-------------------------

---------------MISIMOVIC------------------

----------------------------------------------

---PINO-----------------------ARDA--------

-(S.ÖZKAN)-----------------(KEWELL)-----

----------------------------------------------

---------------BAROS-----------------------

annan bizde kardeşim değişen bişey yok yeni bilgiler alırsam paylaşırım zaten transferi kapatmadık

Annan'dan sonra da mı kapatmadık yani? Misimovic, Insua, Annan + bir oyuncu daha gelmesi olası mı? Pek inandırıcı değil ama öyle bir anlam çıkıyor dediğinden?

İstanbula gelen Jovanovic Morko Jovanovic beyler bence bu adamı alacağız

annan bizde kardeşim değişen bişey yok yeni bilgiler alırsam paylaşırım zaten transferi kapatmadık

annan bizde değişen bişey yok diyosun yani??

:asd: adama sorunlan sorular iyice buna benzemeye başladı.adam bizde diyo hala kesin mi diye soruyosunuz:D

Adnan polat permbe gunu yuzde yuz futboldaymis ridvan ile berbaer. bakalim

Caner Kardeşimiz yanılacak bence,yönetim niye öyle demiş anlamadım.Ha bu arada Javonavic Neden Geldi İstanbul'a Bu Sorunun Cevabını Biri bana verebilir mi ?

antu' Alıntı:
adamlar yıllar yılı zorlaya zorlaya bi insua aldılar nihayet...

Futbolculuğuna gelince‚ vasatın oldukça altı‚ bank asyada şampiyonluğa oynayan bir takımda yedek olabilir‚ ki buda esasında doğru yere geldiğinin göstergesidir.

Dediğine Bakın ? Bank Asyada yedek oynar diyor.Adam Liverpoolda geçen sene 30 maçta ilk 11 oynamış.Ne eleştiri ama ?

Annan'dan sonra da mı kapatmadık yani? Misimovic, Insua, Annan + bir oyuncu daha gelmesi olası mı? Pek inandırıcı değil ama öyle bir anlam çıkıyor dediğinden?

Adamin 2 hafta önce bir arkadasim yönetim kurulu üyesinden ögrenmis demesi, 2 hafta sonrada bu adam aile dostumuz demesi ne kadar inandiriciysa o kadar inandirici.

annanla birlikte birileri daha olabilir muhtemeln yerli ama elano giderse ibricic gelebilir transferi kapatmadık yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt