Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Annan veya baska onlibero cift yonlu gelmez ise transfer politikasi yine rezalettir, ilk transfer o bolgeye yapilmaliydi, kac senedir o nokta ihtiyacimiz var

Kesinlikle çok haklısın,Galatasaray ın ihtiyacı olan futbolcu kesinlikle o bölgede oynayan adamlardı umarım buraya şu basiretsiz yönetim kırk yılın başında fare yakalayan kedi misali bi işe yarayacak adam getirir,yoksa şu yapılan transferler çok anlamsız.

Beşiktaş Mehmet Aurellou yu alırken ,Türk statüsünden oynatırken bizimkinlerin akılları nerdeydi acaba

Ayrıca Baros un alternatifi olacak bir yerli forvet,sağ bek te sabriden bizi kurtaracak ya da onun alternatifi olacak bir adam kesinlikle alınmalıydı.

"20 MİLYON EURO"

Galatasaray Wolfsburg ile 8 milyon Euro'ya el sıkışırken, bonservis bedelinin yarısının peşin, yarısının da bir yıl içerisinde ödeneceği bildirildi. Misimoviç ile senelik 3 milyon Euro'dan 4 senelik anlaşma sağlandı. Dolayısıyla Bosnalı 10 numaranın, Galatasaray'a dört yıllık toplam maliyeti 20 milyon Euro'yu bulacak.

o haberi yapan yandaş medya stoch ve dia maliyetlerini yapmaya devam ediyorum kaliteli türk medyası!!!

Annan gelsin transfer kapansın aman Emanaya falan hiç bulaşmayalım bildiğin ofansif o adam :o

Tutturdunuz bir Boxtobox gidiyorsunuz

Rijkaard'ı postalama çalışıyor yönetim hala uyanamadınız mı :) bu durumda oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncu transferi kesinlikle ilk sırada olmaz.

Ayrıca Misimovic'de ona bakarsan 4-3-3 adamı değil ama havalara uçuyoruz . Onun arkasını toplamak için Cana+Annan gibi koşan basan adamlar lazım . Emana ve olası sakatlıkta Ayhan ikilisiyle eziliriz her maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt