Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı kontenjanı açısından kaliteli bir Türk olsa mükemmel olur derken Arda satılırsa bu kadar transfere yazık olur. İsterse Annan, Emana, Ibricic, Baptista, Jovanovic ve ismi geçen tüm diğer yabancılar gelsin, Arda giderse 5 Türk'lü adam gibi bir ilk 11 kuramayız. O sebeple Arda'nın gideceğini sanmıyorum.

Bence şu an en güzel adım, yabancı orta saha ile beraber Servet + para karşılığında yedek kalmaktan rahatsız olan Sercan'ı getirip sağ kanada monte etmektir, hem Baros'a alternatif de olur, zaten Baros yoksa Sercan yerine kanada koyacak Pino ve Kewell da var. Böylelikle 6 yabancıyı ilk olarak Neill, Insua, Cana, yabancı orta saha, Misimovic, Baros gibi yazabiliriz.

Arkadaşlar nedir bu son transferler.İnsua ve Misimovic ten başka.Annan ve İbricic konusunda ne gelişmeler var?????????

BErk artık şu radyo yazısını yazıp durmasan . Koca koca puntolarla yazıyorsun kör değiliz .

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda Turan için İstanbul'a gelen Atletico Madridli yöneticilere "Kaptanım bana söz verdi bir kupa kaldırmadan kendisini hiçbir yere göndermem..." dedi ve transfere noktayı koydu.

Başkan Polat, Lig TV'ye telefonda yaptığı açıklamada "Dün gece yarısı Arda'nın menajeri Ahmet Bulut beni aradı ve büyük bir takım transfer için geldi. Çok da para veriyorlar, dediğinde hangi takım olduğunu bilmek istemiyorum, para da önemli değil... Ben Arda'yı hiçbir yere göndermem." diye aralarında diyalog geçtiğini söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Polat , "Arda Turan için Atletico Madridli yöneticiler İstanbul'a dün gelmişler ve her konuda transferi bitirmeye hazır olduklarını uzun uzun anlattılar. Aynı şeyi söylüyorum Arda'yı hiçbir yere göndermem. 22 yaşında kaptanlık pazubandını verdiğim futbolcumla aramda müthiş bir diyalog var. Real Madrid'de, Milan'da gelse Arda'yı hiçbir yere göndermem mümkün değil" diye konuşmasın tamamladı...

Beyler lİg tv den hasan onar aÇiklama yapti, sİteye 'de bakin. Galatasaray akŞamÜstÜ insua İle mİsİmovİÇİ aÇikliyor ve transferİ kapatiyormuŞ.

YÖnetİcİlerle gÖrÜŞmÜŞler ve transfer bİttİ denmİŞ, dİrek olarak aÇikladi televİzyonda.

Gazetecİ olarak da "bellİ de olmaz, transfer sezonu bu" dİyerek gÖrevİnİ yapti. Ama yÖnetİcİler ve adnan sezgİn de aÇiklama yapmiŞ, transfer bİttİ.

Bİtmese 1 tane daha futbolcu alacaĞiz derlerdİ. Ama yapmiyoruz demek baŞka bİrŞey. Bunun ÜstÜne spekÜlasyona gerek yok.

BariŞ,ayhan,sarp'li orta sahamizla baŞarilar dİleyelİm ve dua edelİm kİ mİsİmovİÇ baroŞa her maÇ baŞina 2 gol attirsin. Fb maÇlarinda İse 5 gol attirsin. Nasi olsa son senelerde asgarİ 3-4 tane yemeĞe baŞladik.

Uzun lafin kisasi. Transfer bİttİ.

gercekten boyle bır acıklama varsa, kesın pazarlama stratejısıdır. bence fıyat oldurmeye calısıyorlar.transfer buyuk ıhtımal olur

ersinduzen

daily mail, fenerbahce'nin everton'da oynayan yobo ile anlastigini yazdi... haber 5 dk önce girildi...

LigTV'ye güven olmaz. Transferlerin bittiğini zannetmiyorum. Hatta bana göre iki transfer daha olacak. Zaten transferler bitseydi açıklarlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt