Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

"Arda gitsin, gurur duyarım" diyenlere gurur duymak açısından %100 katılmakla beraber soruyorum:

Arda'sız istediğiniz yabancıyı getirip bir kadro yapar mısınız bana?

misimoviçi 1 hafta önce fiyatıyla söledik ceza yedik off the record duyumlar bunlar isim veremeyizki hecanımızı paylaşıyoruz namık ta Galatasaray yönetimi gibi heyacan bırakmadı son duyum elano 10-11 milyon arası milana ibriçiç ve annan Galatasaraya yarın 17 kadar bunun için uğraşılacak

Tam düşündüğüm gibi :)

yobo nasıl oyuncudur izleyen bilen 7 seneden beri evertondaymış öyle kötü oyuncu değildir herhalde

misimoviçi 1 hafta önce fiyatıyla söledik ceza yedik off the record duyumlar bunlar isim veremeyizki hecanımızı paylaşıyoruz namık ta Galatasaray yönetimi gibi heyacan bırakmadı son duyum elano 10-11 milyon arası milana ibriçiç ve annan Galatasaraya yarın 17 kadar bunun için uğraşılacak

10-11m avroya 2 tane elano eder

o değil de indiana pacers taki danny granger twitterinde "burası ölü eşşek gibi kokuyor" yazmış. i***** ya !! densiz herif !

istanbula gelmişsin ,dünya şampiyonasına , yazdığın şeye bak !

Sanmam Milan Daha transfer yapsın,Robinho ' yu alırlar,Boriello'yu satıp.Ama belli olmaz robinho elano kanka,Belki Buluşurlar

Renkdaşlarım yaklaşık 3 saattir nöbette değildim,bir heyecanla resmi siteyi açtım ama hiç bir transfer ilanı yapılmamış.Son durum nedir?Gelişmeler ne yönde?Neler oluyor???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt