Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

açıklanma konusunda bi bilgim yok ama 1.tercih olan emana için uğraşıyolar o olmazsa annanla sözlşme imzalanacak elano satılmaya çalışılıyo satılırsa ibricicde gelir

yahu metehan , sen değil miydin 2 saat önce annan kesin bitti diyen ? şimdi 1. tercih emana diyorsun , olmazsa annan diyorsun . neyse üzerine gelmek istemem ama sana zerre kadar inanmadığımı bilmeni isterim renkdaşım .

REnkdaşlar yalnız n korkmaya başaldım ya bu hayraalamaet değil ya sizce neden açıklanmıor ya

Aslında,Boriello+Huntelar ' ın geliri 30 m euro falan ediyor.Adamlar Elano'ya 10 verseler,Robinho da 15 desen,İbra kiralık zaten,Neden olmasın.Robinho'da Elano'yla İrtibat halindedir zaten bişeyler olabilir aslında

Jadson Önlibero Oyuncusu!

Kardeşim bilmeden etmeden yorum yapmayın bu adam defansif bir orta saha.. aynen emre belezoülu gibi oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu önlibero mevkisi için alınacak.. canayla beraber oynasın diye. emana tarzı oyuncu.. Biri ortaya 10 numara mevkisinde oynuyor diye bir yalan atıyor herkes oyuncuyu öyle biliyor

elano nun satılacağı klübü 20 gün yazmıştım ceza yedim.prensip olarakta anlaşıldı.iş elano ya kaldı.klübün ismini vermicem ceza yememek için

yahu metehan , sen değil miydin 2 saat önce annan kesin bitti diyen ? şimdi 1. tercih emana diyorsun , olmazsa annan diyorsun . neyse üzerine gelmek istemem ama sana zerre kadar inanmadığımı bilmeni isterim renkdaşım .

annan kesin diyorum zaten yedekte bekletiyolar enktaş inanıp inanmamak sana kalmış

Yobo olayı bana göre yalan. Kiralık deniliyor Everton oyuncu satmayan, göndermeyen bir klüp iyi para gelmeden böyle iş yapmaz. Geçiniz.

bende korkmaya başladım transferler neden açıklanmıyor :( sakatlık falan mı var acaba...

Hadi Misimovic ve Insua yine Bomba-Transfer :D:D

Bir de Baptista gelse Taraftar kendinden gecer.

Kardeşim bilmeden etmeden yorum yapmayın bu adam defansif bir orta saha.. aynen emre belezoülu gibi oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu önlibero mevkisi için alınacak.. canayla beraber oynasın diye. emana tarzı oyuncu.. Biri ortaya 10 numara mevkisinde oynuyor diye bir yalan atıyor herkes oyuncuyu öyle biliyor

Bırak allasen.Ön libero görmesek inanacağız.

ne jadson ön libero mu .kardeş ramazan ramazan ne içtin??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt