Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gözümüz aydın serdar sonunda sol bek aldık :)

aciklansa da rahatlasam

malum forum futbol ulemalari dolu

adamin 2 senedir sol bek diye yirttigini kendini goremiyor arkadaslar

basinin gaziyla yapiliyor yorumlarin yuzde 80 i

ama tabi benim bsinla pek alakam yok

elimdeki doneler

1- caner gibi sol bek olmayan adami orada oynatiyor

2- sag bek uguru orada deniyor

3- sag bek serkani orada deniyor

4- caglardan bahsediyor basin toplantisinda

kalkip hala bu takimin sol bek ihtiyaci oldugu ve FR nin sol bek istedigini hatta bir tarafini yirttigini gorememek icin basin tarafindan beynimizin yikandigi disinda bir ihtimal yok bence.

Adam bana solbek alin dedi, kesin yabanci istiyordu

bizim beceriksiz yonetim bosver yabanciyi al milli takimin sol beki var caglar dedi.

ben 1 bucuk senedir soyluyorum bunu balta takimin esnekligini hareket kabiliyetini azaltan bir adam. bu sistemde en formda hali bile is yapmaz

ayrica serveti de oldugundan kotu gosteriyor.

daha durun

ben once topal gider dedim bu sitemde isi olmaz zaten iyi futbolcu falan degil dedim sonra beklerimiz buyuk sorun hele balta en buyuk sorun dedim

simdi de seneye sabri olmayacak diyorum

gorecegiz, o da bir sag bek degil ve FR nin ondan cok haz ettigini sanmiyorum

bu transferler olursa takimin asil tendonu sag bek pozisyonudur

ama serkan dan umitliyim bakalim

Bizim Bu sol bek e gelen adam ilk basta super form tutturuyor millit takimda oynuyor sonra solugu anadolu takimlarinda aliyor :D

Orhan Ak - Ankaraspora gitmisti

Volkan Yaman -Eskisehir

Hakan Balta - :D

eskişehir maçında spiker diyo gs eskişehirin solunda maden buldu diye..bahsettiği maden bizden giden volkan yaman :D

Anlamadigim kontrati biten adama niye para ödememis gerekiyor. Yani opsiyon bizde olsa olmasa adamin kontrati zaten bitiyor.

insua konusunda kap taki sözleşme detaylarını görmeden tereddütlerim devam edecek..sanki sadece kiralıyormuşuz gibi pis koku geliyo burnuma..

eger sadece kiralıyorsak emin olun yada ben eminimki yönetim kadroyu rijkaarda göre hazırlamıyor :( ki zaten misimoviçte ne kadar kaliteli bi adamda olsa rijkaardın başarısızlık ve avrupadan elenme pahasına üstünde durduğu 4-3-3 ün tam adamı değil..

kafam karışık:Z6::Z6::Z6:

arkadaşlar misimovic ve insua dışında bir gelişme duyum varmı yoksa trasferi kapattıkmı

S.a arkadaşlar bugün yoktum Misi ve İnsua sağlık kontrolünden geçmiş diyorlar doğru mudur? Resmi site neden açıklama yapmıyor? Bu 2 transferden başka oyuncu gelecek mi? başka gelişmeler var mı? Bu soruları cevaplarsanız memnun olurum. Cevaplayana + rep vercem. :)

Terli olabilirsin. Ama adam eşşek ölüsü gibi kokuyor diyor. ikisi farkılı şeyler. adam resmen Avrupa'ya eşşek ölüsü gibi kokuyorsunuz gidin bi deodarant alın diyor.

Yahu terleyen adam biraz bekletirse ter kokar, gün boyu çalıştıysa da gazeteci, kamereman, temizlikçi, garson, hatta hayran vs işinin veya gün boyu programının ortasında gidip duş alamayacağı için kokabilir. 150 kere söyledim, "eşek ölüsü" diye çevirmek saçmalık o adamın lafını. İngilizce'de "it's raining cats and dogs" diye bir deyim var, "bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor" demek. Onu da "kedi köpek yağıyor" diye mi çevireceksin? Adamın dediği "leş gibi kokuyor" demek o kadar, ölü eşek diye çevirirsen daha dramatik algılanıyor. Biz de sık sık kullanıyoruz o tarz deyimleri. Adamın karşılaştığı 10 adamın yarısı ter kokuyorsa, ki beklenmedik bir durum değil bu sıcaklarda, düşünmeden genellemiştir "Avrupa'da insanlar deodoran kullanmıyor herhalde, leş gibi kokuyorlar" lafı gayet sıradan ama twitter gibi bir yerde söylemek için düşüncesiz bir laftır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt