Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1187__452-zvjezdan-misimovic.jpg

:uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy:

bende sana onu diyorum kaçımız demiyoruz ki otobüsden inince yanımdaki adam leş gibi kokuyordu diye ... ama adam tüm ama tüm avrupadan bahsediyor. aranızda bazıları var leş gibi kokuyorlar demiyor. hepiniz leş gibi kokuyorsunuz diyor.

Benim verdiğim örnek de tek adam için değildi ve o örnek cümlenin sonunda da "insanımız da hiç dikkat etmez ki" diye yazdım dikkat edersen, orada da tüm Türkiye'yi kastediyor gibi oluyor ama aslında amaç o değil. 3-5 örnek gördük mü biz de genelleriz, adam da geneller, o kadar garip değil. Sadece Twitter'a yazmak böyle yanlış anlaşılır, düşüncesiz bir harekettir, olay bu. Biz de yapıyoruz benzer "genellemeleri" hep. Sadece yabancılar için değil, kendi milletimiz için de yapıyoruz. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ha genellerken "hepsi istisnasız öyledir" demek istemiyoruz ama yine de genelleme yapıyoruz işte "Biz Türkler böyleyiz" "İnsanımız şöyle" falan diye sürekli genelleriz. Yabancılar için de yapıyoruz daha önce örnek verdiğim gibi işte "İngilizler kendini beğenmiş" "İspanyollar tam çingene" "Almanlar kaba" "İskandinavlar soğuk" diye, 3-5 öyle örnek görünce direk genelliyoruz, amacımız hepsine istisnasız öyle demek değil ama yapıyoruz genellemeyi, adam da düşüncesizce benzer bir genellemeyi Twitter'a taşımış, çünkü bu sıcaklarda Avrupa'da 3-5 (veya 30-50) ter kokan adamla karşılaşmış.

bende hic bir yavaslama yok aksina eskiye oranla acayip hizli site yurtdisndan giriyorum fark edermi bilmem.

Dün rüyamda Galatasaray bir takım ile maç yapıyordu..Kalecimiz siyahiydi..Galiba Kameni gelecek :) Ama istemiyorum Ufuk kalsın :)

Sevinçten evin içinden göbek atıyorum. Allllllllllllah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! :D

hayirli ugurlu olsun,gozumuz aydin.insallah faydali olur .kazasiz belasiz bir sezon gecirir.

"Profesyonel oyuncu Zvjezdan Misimovic için VfL Wolfsburg ile vadeli transfer anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 2.500.000 Avro, 2011-2012 sezonunda 2.500.000 avro, 2012-13 sezonunda 2.000.000 avro ödenecektir."Profesyonel oyuncu Emiliano Insua Adrian Zapata için Liverpool FC ile satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 750.000 Avro ödenecektir.

"Profesyonel oyuncu Zvjezdan Misimovic için VfL Wolfsburg ile vadeli transfer anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 2.500.000 Avro, 2011-2012 sezonunda 2.500.000 avro, 2012-13 sezonunda 2.000.000 avro ödenecektir.

Misimovic ile yapılan dört yıllık kontrat süresince oyuncuya yıllık 2.100.000 Avro Sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

"Profesyonel oyuncu Emiliano Insua Adrian Zapata için Liverpool FC ile satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 750.000 Avro ödenecektir.

Oyuncuya 2010-11 sezonunda yıllık 1.060.000 Avro Sabit transfer ücreti ve 8.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

B_7754_12b.jpg

Emiliano Insua Galatasaray'da

Galatasaray, Premiere League takımlarından Liverpool'da forma giyen Arjantinli oyuncu Emiliano Insua ile de satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllık kiralık anlaşmaya varmıştır.

Olm bu ne lan

,Yıldız futbolcuyu evine trnafser edebilimisin diyor

kime diyor bunu

aziz e mi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt