Benim verdiğim örnek de tek adam için değildi ve o örnek cümlenin sonunda da "insanımız da hiç dikkat etmez ki" diye yazdım dikkat edersen, orada da tüm Türkiye'yi kastediyor gibi oluyor ama aslında amaç o değil. 3-5 örnek gördük mü biz de genelleriz, adam da geneller, o kadar garip değil. Sadece Twitter'a yazmak böyle yanlış anlaşılır, düşüncesiz bir harekettir, olay bu. Biz de yapıyoruz benzer "genellemeleri" hep. Sadece yabancılar için değil, kendi milletimiz için de yapıyoruz. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ha genellerken "hepsi istisnasız öyledir" demek istemiyoruz ama yine de genelleme yapıyoruz işte "Biz Türkler böyleyiz" "İnsanımız şöyle" falan diye sürekli genelleriz. Yabancılar için de yapıyoruz daha önce örnek verdiğim gibi işte "İngilizler kendini beğenmiş" "İspanyollar tam çingene" "Almanlar kaba" "İskandinavlar soğuk" diye, 3-5 öyle örnek görünce direk genelliyoruz, amacımız hepsine istisnasız öyle demek değil ama yapıyoruz genellemeyi, adam da düşüncesizce benzer bir genellemeyi Twitter'a taşımış, çünkü bu sıcaklarda Avrupa'da 3-5 (veya 30-50) ter kokan adamla karşılaşmış.