Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Misi'yi Hem 3 taksitle hemde 7M'ye almak cidden süper olmus.İnsua'nında opsiyonu var.Allaah :D

Kaçın kuslaaar.Goooraaay :D

Eğer orta sahaya en azından 1 i kaliteli oyunu çift yönüyle oynayabilecek 1 ide yerli aynı özellikelere sahip adamlar alınmasa bu transferler fos çıkar demedi demeyin.

nasıl bir yönetim anlayışıdır ki bu barı,ayhanve sarp gibi admalrın yerini kaliteli Türk adamları ve 1 yabancı ile doldurmayı düşünemezler.

umarım gereken yapılır bu gece ve o bölgeye 1 değil birkaç adam alınır.

3. gelir hatta 4. de gelebilir beyler az daha sabır. 1 günden az kaldı :)

Çingene pazarlığı işe yaramış bu arada bedava lan :D

beyler antuya girin :D

31.08.2010 15:36 Salı #302

diego.lugano

Misimovic 6s´de!

Mesajı Gönderen: ChingisXaan:cLink:2099761

Pino ve cana´yi bilen site aciklamis. Forumlarinda Misimovic 6s´de demisler.. Hayirsiz olsun.

sen niye scoutgs ve 6s taraftar forumlarını takip ediyosun onu bi söylesene

"Profesyonel oyuncu Emiliano Insua Adrian Zapata için Liverpool FC ile satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 750.000 Avro ödenecektir.

Oyuncuya 2010-11 sezonunda yıllık 1.060.000 Avro Sabit transfer ücreti ve 8.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

Dikkat Edin çok saçma bir transfer gibi olmuş: Liveerpoola 750 bin euro

Oyuncuya Yıllık 1 milyon artı baç başı toplam gider : 2 milyon bir yıl için hemde kiralık yuhhh

1m garanti + 8000 maç başı = en fazla 1,5 eder. 2 nerden çıktı?

Opsiyonlu olunca 750k normal gibi gözüküyor.

arkadaslar acikcasi ben pek sevinemiyorum duruma, tamam misimovic guzel, insuada guzel ama biz burda bundan bir kac hafta once soylemistik, yonetim cift yonlu oyuncu almayacak baska transferlerle goz boyayacak, insallah yanilirim, orta sahamizda baglanti sart Cana, Ledesma, Misi, Cana, Cheyrou, Misi yada Cana, Emana, Misi

Çok kelepire almışız aynlız.

Misimovic 7 mnilyon euro 3 tıla yayılmış, ve yıllık 2.1 milyon euro. hiç fahiş değil.

Insua'da 1.6 milyon euro ve opsiyonu yaklaşık 4.5 milyon euro.

çok akıllı hamleler.

GÖKHAN ZAN'IN YILLIK 2 MİLYON EURO ALDIĞINI HATIRLATIRIM

bedava valla 7 milyon avro. lan adnan sezgin hakikatten çingene işi olmuş ama iyi olmuş hadi

Misimovic Diadan ucuz, Niangdan (yillik 4 milyon aliyor bonservisi 8 milyondan fazlaymis) cok daha ucuz )))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt