Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oynamis olabilir ama o bolgede verimli olamaz cunku pas yetenegi iyi degil, bize iyi pas yapan lazim o bolgeye

:akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular:

şakamısın renktaş

Haydi sezgin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldim al bi orta saha hadi be koçum hadi aslanım hadi be hacı:D

dua edelim 1 transfer daha olsun ve cananın partneri olacak şekilde aksi takdirde kopukluk olur süper olmayız yani

allahtan tanrinin benim olmami istedigi yerdeyim demedi:)

o lafindan nasil anlamadik lincolnun adam olmadigini ben ona yanarim

Napacaniz Babptista'yi yaa. Elin simarik Brezilyali'ya karsiyim.

140443721.jpg

Birisi uyum sorunumu dedi? :D

nasil oynayacagiz ?

------------Ufuk--------------

Sabri-----Neill--Servet-----Insua

-------------Cana------------

----------Mustafa ?----------------

----------------Misimovic-------

Pino-----------------------Arda

-------------Baros--------------

vallaha cok zor ya.

Ama birde şöyle düşünüyorum rijkaard sarpa ön liberoyu öğretirse sırıtmaz canayla önünde misiyle diye düşünüyorum :D öğretme sebebide maça sadece önlibero başlıyor herif sonra kayıp :D:D

:akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular:

şakamısın renktaş

saka degil gercek, ledesma, cheyrou, kallstrom gibi pas yetenegi iyi olmasi lazim

ŞU anda satılan oyuncaların daha az miktarına transferler yapıldı. Bütün şartlar zorlanıp, bir Türk orta saha bulunmalı.

Arkadaslar misimovic transfero baya ucuz olmus. 7 milyon, üstelik 3 yil icinde ödenecek bu rakam, yani cok rahat. Kendisine 2.5 bile verilmemis, süper.

Insua da baya ucuza gelmis sayilir.

anlayacaginiz bir transfer daha mutlaka yapilir, yapilmali. bunun icin para sorun degildir kanimca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt