Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İftar yemeğine gittik İnsua ve Misimovic gelmiş hayırlı olsun. Gerçekten ucuza almışız ve yıllık ücretleri düşük. İnsua'nın opsiyonuda var helal olsun ama yinede Adnan Sezgin istifa. :)

Tabi Trabzonspor Selçuk'u bırakmı o da var. Trabzon halkı ve Trabzonspor için çok değerli bir oyuncu Selçuk. Bu değeride hakeden bir isim.

Selcuku alabiliriz eger zorlarsak.

Trabzon uefadan elendi.

Ama yinede 5 milyon euroya yakin birsey ister trabzon.

Bir orta saha oyuncusu ve her ne kadar gerekli gibi gözükmesede forvet oyuncusuna ihtiyacımız var !! orta saha için M.Ceylan, Nizamettin, Yekta düşünülebilir. Forvet içinde genç ve potansiyelli bir oyuncu alınmalı..

kardes fanatiklikse fanatiklik‚ holiganliksa holiganlik‚ ben istemiyorum‚ gasssaray zerre kadar ilerlemesini istemiyorum... ne korkumdan nede kiskancliktan... gassarayi günahim kadar sevmem‚ tiksinirim‚ rezil rüsva olsunlar... o kulübe menfaati dokunan hic bir kisinin iki yakasi bi araya gelmesin... burda ayseyle fatmanin agiz kavgasi degil yillardir süren ezeli rekabet den basediyoruz... döner bicaklariyla bir birine girmis taraftar toplulugu mevcut‚ siz benim sakatlansin yorumuma tepki veriyosunuz... bütün 25 kisilik kadrolari ayni anda sakatlansin... ben diyorum bu angutlar 9-15 yas arası

Eğer 5 milyon euro harcanacaksa parayı Yasin, Veli, İskender üçlüsüne yatıralım yahu.

Selçuk sözleşme yenilemediyse Selçuğu ikna edersek alırız.5m ye olur bu iş.

1283274925396127.jpg

Bunu da beğenen olmazsa asacam lan artık kendimi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt