Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abicim yapmayın hepsi komplo bu basının yaptığı madem galatasaray sahipsiz değildi batmak üzereyken nerdeydi şimdi başkan olmak isteyenler başkanımızın arkasında olalım nerden nereye getirdi maddi açıdan bunları 2 transfer oldu diye söylemiyorum her zaman savunmuşumdur başkanı 1 allahın kulu istifa dediğimi söyleyin basıp giderim forumdan sezgine gelince son transferiydi artık bunlar albayrak geçiyor futbol şubenin başına bilginiz vardır sizinde zaten

Anlıyorum seni. . .

Adnan Polat İstifa - İmza Kampanyası

İnsua kim ki Fatih Terim i kötülüyorsun.

Elinde ki değerlerin kıymetini bil moderatör olmuşsun Fatih Terim gibi bir üstada terbiyesizlik yapma!

Sen bugün Galatasaraysan, ne F.R sayesinde ne de paraya gelen yabancılar sayesinde.

Haddinizi bilin burda Fatih Terim hocayı eleştiriken!!

Gördük FR ne halt yiyor Galatasaray da.

Yazık be korkun, utanın, sıkılın, çekinin seni 4 yıl üst üste vardan yok ederek uefa kupasını kaldırtan 4 sene şampiyon yapan adama bunları söylerken utanın be.!

Bu foruma moderatör olmuşsun ama anlaşılan daha Galatasaray lı olamamışsın.

Arkadasa Fatih Terim konusunda kesinlikle katiliyorum.

Vallaha Fatih Terimi elestirebilirsiniz ama asla kücümseyemezsiniz.

Kücümseyenlerinin yaslari kac bilmiyorum ama eminim ki cogu o dönemi iyi hatirlamiyorlar.

1283274925396127.jpg

Bunu da beğenen olmazsa asacam lan artık kendimi:D

Saçmalık

7 yabancı lan tük ben kewelli türk saydım adama nasıl alıştıysam:D

Yanlışlık yapmışım şaka maka

ama birini koysam birini koyamıyorum kadroya birden derinlik oldu kadroda

Canayı mı kesecez baboli :D

abicim yapmayın hepsi komplo bu basının yaptığı madem galatasaray sahipsiz değildi batmak üzereyken nerdeydi şimdi başkan olmak isteyenler başkanımızın arkasında olalım nerden nereye getirdi maddi açıdan bunları 2 transfer oldu diye söylemiyorum her zaman savunmuşumdur başkanı 1 allahın kulu istifa dediğimi söyleyin basıp giderim forumdan sezgine gelince son transferiydi artık bunlar albayrak geçiyor futbol şubenin başına bilginiz vardır sizinde zaten

tabi şimdi hersey güllük gülistanlık oldu mali basarı düzelmeye basladı herkes olur baskan adayı

Ya pase la revisacion medica y firme el contrato. Soy jugador del GALATASARAY!

Emiliano Insua

İnter,Gökhan İnler için 14 m euro teklif etti ama Udinese teklifi redetti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt