Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan Polat yönetimi fiyasko ama GÜNÜ KURTARMAYA gelince ondan iyi başkan yok. Diğerleri onu gibi günü kurtaramıyordu.

Birakalim bu transfer agziyla konusmayi lutfen, Adnan Polatmi gunu kurtariyor

1 kimsenin yapamadigi sirket birlesmesini gerceklestirdi

2 Altyapiyi organize etti yapilandirdi yabanci bir teknik danisman getirdi

3 Rivayi 60 milyona satmadi ruhsat cikartti simdi 300 milyonlar konusuluyor

4 Turkiyedeki profesyonel yonetim anlayisini klup bazinda yaymaya calisiyor

daha sayabilirim

Bunlarmi gunu kurtarmak, ben bir roportajinda duydum. Adnan Sezginden memnun olmayanlar bana bir alternatif isim soylesin dedi...Varmi bir menejer,

Bunu FM oyunu zannedenler var, transfer doneminde oynanan....Bunun hukuku var, klubun bin tane idari meselesi var, personel idaresi var, TFF ile hak hukuk isleri var, hakem atamalari var varda var...

Boyle yorumlar yapmayin YADA ALTINI DOLDURUN....

NE OLDU BURADA POLAKTAN GRELLADAN BAHSEDIP SOVENLERE ALIN SIZE MISIMOVIC....

Bu fenerliler hakikaten hiyar ya. :) Insua'yi Bank Asya liginin yedek oyuncusu ilan ettiler. Yobo'yu ove ove bitiremiyorlar. :D Bu arada Arda'ya 11 milyon teklif edilmesi de cok guzel. Bu yil iyi oynarsa gelecek yil 20'ye satabiliriz. Ortasaha da alinirsa ve Misimovicin yardimi ile iyi oynamamasi icin hic bir sebep kalmayacak. Gerisi kendisine kalmis. Iyi degerlendirsin. Atletico teklif yaptiysa gelecek yil buyuk takima gide bilir.

sanmıyorum 20 vermezler ama en kötü ihtimalle 15-17 arası gidebilie eğer iyi bir performans gösterirse.

lugano ile yobon cok saglam gobek oldu o bogle :S

lugano ile yobo oynasın . niang stoch alex santos.

ee diğer yabancılar?

emrenin kronik sakatlık sorunu var . topuz ve selçuk un ayhan ve sarp tan bir artısı yok. baroniyi saymıyorum bile.

iddaa ediyorum fenerbahce her maç hücumda deli gibi zorlanacak , az gol yerler ama az gol atarlar .

Fener bu sene gerekli mevkilere baya iyi transferler yaptı.

Yalnız Everton Yobo'yu niye kiralasın ki, anlamadığım nokta bu? En kötü yedekte beklerdi işte.

Çok yüksek bir yıllık ücreti var. Ondan olabilir. Distin, Jagielka, Heitinga üçlüsüne güvenilmiş demek ki.

Şimdi Yobo transferi ile Fenerbahçe bence ligin en iyi 11'ine sahip oldu. Çok dengeli ve güçlü bir kadro.

-------------------------Volkan---------------------------

GG-------------Lugano----------Yobo----------Santos

------------------Selçuk----------Emre-----------------

Dia-------------------------Alex----------------------Stoch

----------------------------Niang----------------------------

Özer,Bilica,Topuz,Semih,Gökhan,Baroni,Caner gibi yedekleri ile gerçekten güçlüler.

Ama bizde şu an da biraz olsun toparladık. Lakin son bir adım kaldı:

-----------------------------Ufuk-------------------------

Sabri------------Neill--------------Servet--------Insua

------------------XXXX-------------Cana-----------------

Elano(Kewell)-------------Misi---------------------Arda

-----------------------------Baros----------------------------

Kewell,Pino,Ayhan,Sarp,Battal,Gökhan,Hakan,Ali

XXXX: Yerli kaliteli bir transfer artık olmalı...Yoksa şu anda gerideyiz. BJK,Trabzon ve Bursa'yı hiç hesaplamadım.

Bizim gibi yabancı sınıran takılıyorlar. Bir yerden vazgeçemk zorundalar. İlk 11 olarak üç büyükler arasında fark görmesemde, yedeklerde açık ara Fenerbahçe önde.

Biz Neill'i aldığımızda evertondan adam almışlar seviniyorlar v.s diyorlardı . Şimdi tükürdüklerini yalıyorlar.Zaten son 10 yıldır f5 GALATASARAY'ı bir çok konuda taklit etmiştir.

Şimdi Yobo transferi ile Fenerbahçe bence ligin en iyi 11'ine sahip oldu. Çok dengeli ve güçlü bir kadro.

-------------------------Volkan---------------------------

GG-------------Lugano----------Yobo----------Santos

------------------Selçuk----------Emre-----------------

Dia-------------------------Alex----------------------Stoch

----------------------------Niang----------------------------

İnşallah böyle çıkarlar da küme düşerler.

lugano ile yobo oynasın . niang stoch alex santos.

ee diğer yabancılar?

emrenin kronik sakatlık sorunu var . topuz ve selçuk un ayhan ve sarp tan bir artısı yok. baroniyi saymıyorum bile.

iddaa ediyorum fenerbahce her maç hücumda deli gibi zorlanacak , az gol yerler ama az gol atarlar .

buna katılıyorum stoch daha alışamadı niang iyi ama onu besleyecek alex yaşlandı.

*****. yabancı doldu iyice 1 2 kişi kesicekler illaki buda onları etkiler iyi olur iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt