Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Almış olsak nereye oynatıcaz zaten annan için göbekte yer açamıyoruz yabancı sınırlamasına takılıyoruz:rolleyes:

elano banko yedek olacak bu takımda oynayamaz çünkü güçlü değil yerine misi alındı o pasları ileriye dagıtacak.geriden pas dagıtacak annan gerek :D

Birakalim bu transfer agziyla konusmayi lutfen, Adnan Polatmi gunu kurtariyor

1 kimsenin yapamadigi sirket birlesmesini gerceklestirdi

2 Altyapiyi organize etti yapilandirdi yabanci bir teknik danisman getirdi

3 Rivayi 60 milyona satmadi ruhsat cikartti simdi 300 milyonlar konusuluyor

4 Turkiyedeki profesyonel yonetim anlayisini klup bazinda yaymaya calisiyor

daha sayabilirim

Bunlarmi gunu kurtarmak, ben bir roportajinda duydum. Adnan Sezginden memnun olmayanlar bana bir alternatif isim soylesin dedi...Varmi bir menejer,

Bunu FM oyunu zannedenler var, transfer doneminde oynanan....Bunun hukuku var, klubun bin tane idari meselesi var, personel idaresi var, TFF ile hak hukuk isleri var, hakem atamalari var varda var...

Boyle yorumlar yapmayin YADA ALTINI DOLDURUN....

NE OLDU BURADA POLAKTAN GRELLADAN BAHSEDIP SOVENLERE ALIN SIZE MISIMOVIC....

ben varim listem cok uzun ama adnan baskanin beceriksizlikleri ile ilgili.

tartisacak bir durum yok

siz begenein ben begenmiyorum

sistemsiz plansiz calisan baskanlar istemiyorum

kızacaksınız ama cananın yanında mehmet topal mı? BAS üçlüsünden birimi?

bu arada yerli önlibero süper olur bencede sağlam bi önlibero takımı uçurur elanoda kesilmez belki:D

Yobo sakat beyler. Geçen yıl 15 maç oynamış. Geçen sene aşil tendonundan sakatlık yaşamış. Sebep bu olabilir.

Şimdi Yobo transferi ile Fenerbahçe bence ligin en iyi 11'ine sahip oldu. Çok dengeli ve güçlü bir kadro.

-------------------------Volkan---------------------------

GG-------------Lugano----------Yobo----------Santos

------------------Selçuk----------Emre-----------------

Dia-------------------------Alex----------------------Stoch

----------------------------Niang----------------------------

Özer,Bilica,Topuz,Semih,Gökhan,Baroni,Caner gibi yedekleri ile gerçekten güçlüler.

Ama bizde şu an da biraz olsun toparladık. Lakin son bir adım kaldı:

-----------------------------Ufuk-------------------------

Sabri------------Neill--------------Servet--------Insua

------------------XXXX-------------Cana-----------------

Elano(Kewell)-------------Misi---------------------Arda

-----------------------------Baros----------------------------

Kewell,Pino,Ayhan,Sarp,Battal,Gökhan,Hakan,Ali

XXXX: Yerli kaliteli bir transfer artık olmalı...Yoksa şu anda gerideyiz. BJK,Trabzon ve Bursa'yı hiç hesaplamadım.

XXXX olan yere acaba Manisa da ortasaha da görev yapan Hakan Balta düşünülmez mi? Ya da Çağlar iyileştiği zaman sol beke,insua da ortasahaya kayamaz mı? böylece yerli transfer yapılmazsa bunlarla olmaz mı yani? Ahh keşke son dk.da Elano-Hamit takası gerçekleşse süper olmazmıydı?

kiralık almışlar yoboyu zavallılar... aslında girip eğlenmek lazım angutlarla biraz...

ne kadar iyi olduğunu herkes görecek yobo nun...renktaş arsenal istemişti 2 sezon önce yobo kabul etmemişti şimdi nasıl bu durumu düştü yobo anlamak inkansız çok iyi adam ya...tekniği de çok iyi bilicayı çok arayacağız...

hiç katılmıyorum arda mesuttan daha yetenekli şampiyonlar ligi gibi bir arenada canalı misili baroslu kewellı kadroda kendini gösterip çok yüksek fiyata satılmalı.

Arda,Mesut'tan daha yetenekli????Karpaty maçını bile kazandıramıyor Arda ne yazık ki,Mesut dediğin adam favori gösterilmeyen Dünya Kupasında Almanya'nın 3. olmasında en az %40 etkisi vardır.Ek olarak Arda'nın bir sezon içinde 10'un üzerinde çok iyi oynadığı maç ne yazık ki olmuyor.Arda kendini geliştirebilseydi şuan zaten Arsenal'deydi.Mesut dediğin küçümsediğin adam dünyanın en büyük takımında yani Real Madrid'te,hatırlatırım.

ben varim listem cok uzun ama adnan baskanin beceriksizlikleri ile ilgili.

tartisacak bir durum yok

siz begenein ben begenmiyorum

sistemsiz plansiz calisan baskanlar istemiyorum

başkanın pek suçu yok usta konsantrasyon meselesi yani hamurun tutması.belkide 2 kaliteli oyuncu lazımdı onuda başardık insua gerçekten çok yönlü misiyi anlatmaya gerek yok

Tunc Cumali, Metehan kardeşimiz Annan'ın kesin olarak bittiğini, ama Emana'ya bağlı olarak yedekte tutulduğunu söylemişti sanırım sabahleyin. Ayrıca duyumcu değil kendisi, sadece paylaşmak istemiş.

ersinduzen

kaleci kameni espanyol'da kaldı... galatasaray'ın teklif ettiği 2 mil euro kabul edilmedi...

elano banko yedek olacak bu takımda oynayamaz çünkü güçlü değil yerine misi alındı o pasları ileriye dagıtacak.geriden pas dagıtacak annan gerek :D

3-5 milyon euro luk bir yedek biraz abes kaçar bence takım içi dengeleri çok bozar ki zaten bozuyor eğer elano aldığı paranın hakkını veremezse çok işimiz var

Arda,Mesut'tan daha yetenekli????Karpaty maçını bile kazandıramıyor Arda ne yazık ki,Mesut dediğin adam favori gösterilmeyen Dünya Kupasında Almanya'nın 3. olmasında en az %40 etkisi vardır.Ek olarak Arda'nın bir sezon içinde 10'un üzerinde çok iyi oynadığı maç ne yazık ki olmuyor.Arda kendini geliştirebilseydi şuan zaten Arsenal'deydi.Mesut dediğin küçümsediğin adam dünyanın en büyük takımında yani Real Madrid'te,hatırlatırım.

sen bu dediklerine gerçekten inanıyor musun almanya'ya koy Ardayı bak napıyordu :) gelsin BAM üçlüsüyle oynasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt