Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

komedi bir olay, emre yapmadim diyordu o zamanlar cok iyi hatirliyorum

ya ilk idmanda emreyi oturturlar yobonun kucağına ,zaten ufacık tosun, göstermelik gülümsemeler ile yalakalığını yapar emre , febe basını olayın zaten üzerine gitmez , olay kapanır :D

Renkdaşım sen bana şunu söyle Arda son iki sezonda var olan hangi özelliğinin üzerine koydu?Ben bu forumda Ligin ilk 5 haftasında 7 puan toplayalım öpüp başıma koyarım derken bütün renkdaşlarım öyle deme renkdaş bizde Arda var alır maçları en az 13 puan toplarız diyordu.Ben kendi değerlerimizi mundar etmiyorum ama çokta abartmayalım diyorum.Arsene Venger Arda ile ilgili acı gerçeği ne yazık ki yakın zamanda açıkladı ve bu söyledikleri bizim için çoğumuz için ne yazık ki uygunsuz gerçekti.

diğer seneler için maalesef haklısın ama arda bence bu sene çok üstüne koydu.

Orta sahaya iki yönlü bir orta saha alınmazsa bu senede çöpe gider transferlere yazık olur! Elano gökhan inler takası olsa müthiş olurdu!

Normalde asıl oynadığım pozisyon sol bek ama ilerleyen zamanlarda teknik direktörümüzden bir talep gelirse ön liberoda da oynayabilirim.

Emiliano İnsua

zamanında şansal büyüka demişti ki ; "arda için hiçbir zaman bahsedilen rakamlarda teklif olmadı . zaten ben biliyorum ki arda için 10 milyon verseler , adnan polat hediye paketi yapar da yollar "

resmi siteden belge ile açıklanmasının sebebi böyle andavallıkları engellemek içindir diye düşünüyorum.

Yobo muhtemelen kuvvetli bir adamdir ancak bence Fenerbahcenin ihtiyaci orada degildi, Lugano var Bilica var zaten belli bir kalitesi vardi bence Fenerin zayif yeri orta sahasi, Emre haricinde 2 yonlu CM si yok. Acikcasi sasirdim oraya niye adam almadilar diye. Selcuk kazma, Cristian Sadece defasif, Ozer sadece ofasif ...Yani ben acikcasi FB den bir transfer bekliyordum ama defansa anlam veremedim ve sevindim acikcasi o kontenjani oraya kullandiklari icin.

10 yabancinin 4 u defans blogunda

Ezeli rakip diye futbolcusuna ayağı kırılır inşallah demek insan olanın söyleyeceği laf değil zaten:) Malesef angut comda çok görüyoruz..

Misimoviç'den çok İnsua'yı nasıl aldık ona şaşırdım. :)

Yobo muhtemelen kuvvetli bir adamdir ancak bence Fenerbahcenin ihtiyaci orada degildi, Lugano var Bilica var zaten belli bir kalitesi vardi bence Fenerin zayif yeri orta sahasi, Emre haricinde 2 yonlu CM si yok. Acikcasi sasirdim oraya niye adam almadilar diye. Selcuk kazma, Cristian Sadece defasif, Ozer sadece ofasif ...Yani ben acikcasi FB den bir transfer bekliyordum ama defansa anlam veremedim ve sevindim acikcasi o kontenjani oraya kullandiklari icin.

biz bu sefer 2 3 sallarız misimoviç tek topatar baros yine pozisyonunu alır golleri sıralar:D

Ekli dosyalar

• insua.webp
    insua.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 228

aynen .

adamların bizden tek üstün olan bölgesi defansın orta 2lisi.

orta sahalarından emreyi çıkart , bizim muhteşem 3lüden bir farkları yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt