Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yobo konusunda korkmayın adam aşil tendonundan çok ciddi bir sakatlık yaşamış aşil tendonundan sakatlananların eski formuna dönmesi çok zor oluyor.

bencede, Gokhan Gonul olmasa o gobekte coker inan...Herif 2 macta cizgiden 4-5 top cikartti..

Gökhan Gönül'ü 600 "Milyar" daha fazla vermeyip takıma almayan Adnan Sezgin'dir.

Köküne kadar Galatasaraylı olan da Gökhan Gönül'dür.

DÜşündürücüdür...

Aynı adnan sezgin mi aldı acaba misimoviçle insuayı...

Beyler Fb'nin kadrosunun biraz daha iyi olasını niye garipsediniz ki?Adamlar bu sene 40 milyon euro civarı transfere para harcadı siz bunun farkındamısınız?

Biz bu yıl transferde nötr gibiyiz. :) 16,750.000 m para harcadık sattıklarımızdanda bu kadar kazanmışızdır. Daha 5 m TL kendi bühçemiz var onada yerli alırız. :)

peki baptista gibi bir adama nereye yer acacaksın sağlam bir baros formasını kolay kolay kaptırmaz.hem baptistanın mali külfetide yüksek.biz alacağımız forvet baros tipinde vede genc hem yedekliği sorun etmeyecek biri olmalı

rotasyonu seviyor bizim rijkaard oda yer bulacaktır bence...

bu güntekin ve ersin tam bir mal kameni!'ye 30 küsür yaşında dediler ya hiç mi takip etmiyorlar anlamadım ntvspor'da mehmet demirkol dışında hepsi çöp yorumcu bence

Arkadaşlar muhtemelen tüm takımlar transferi kapattı. Ancak Galatasaray'ın bir transfer daha yapacağını düşünüyorum. Forvet mevkisine. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

peki baptista gibi bir adama nereye yer acacaksın sağlam bir baros formasını kolay kolay kaptırmaz.hem baptistanın mali külfetide yüksek.biz alacağımız forvet baros tipinde vede genc hem yedekliği sorun etmeyecek biri olmalı

zaten barosun sakatlanmadigi surece formasini kaptirmiycagi apacik ortada, fakat baptista bana gore canaylada oynabiliri adamin mc bolgesinde oynama potansiyeli bir hayli yuksek, karisik cok aslinda renkdas bana kalirs az daha kasar mali acidan bir tane gurbetci getiririm bakarim keyfime :)

Yobo'yu daha önce Celtic istemiş ama yüksek yıllık ücretinden dolayı vazgeçmiş.

Ersin düzen insua için satın alma bedelini 3.7 milyon olarak soyledi...

bşrazönce ntvsporda kameni için 2 ml teklif edilip kabul görmediği söylendi.

Ama asıl bomba Gündekin onay "kameni yaşlı dimi 36-37 vardır yıllardır espanyolda" diyo ersin düzen de "evet öyle" diyor. adam 26 yaşında daha yaa. Spor spikeriyiz diye geçiniyolar yazık..

fener isterse messiyi alsın umrumda değil abi.beni kendi takımım ilgilendirir.tabiki direk rakibimiz sonuçta ama bence bizim yapacaklarımız kaderimizi belirleyecek.neticede tüm maçlarını kazanırsan şampiyon oluyorsun.avrupada yok artık.:omaç maç düşünürsek ve alırsak maçları şampiyonluğa inancım tam bu sene.biraz orta 3lü kasıyor ama idare edeceğiz artık ite kaka:)

Biz bu yıl transferde nötr gibiyiz. :) 16,750.000 m para harcadık sattıklarımızdanda bu kadar kazanmışızdır. Daha 5 m TL kendi bühçemiz var onada yerli alırız. :)

Fener hersene Şampiyonlar Ligindeki parayı kapacak diye orada kazanacağından daha fazlasını transfere yatırıyor ve sonrada bu transferler annemizin liginde takılıyor.Busene Fb aşırı zarar etti yok ötesi.

Beyler Orta sahaya adam alınacaktır emın olun cunku Grella-Polak-Emana bunlarla ılgılendık ve bunlar on lıbero bunlardan biri alınmadıgına gore buraya annan yada emana alınacaktır bence

beyler ntv'nin MMS Adresini bilen var mı ? ,mms://144.122.56.15/odtutv,genelde bu adres söylenmiş ama çalışmıyor,Türkiyemizin maçını izleyemiyorum.

zaten barosun sakatlanmadigi surece formasini kaptirmiycagi apacik ortada, fakat baptista bana gore canaylada oynabiliri adamin mc bolgesinde oynama potansiyeli bir hayli yuksek, karisik cok aslinda renkdas bana kalirs az daha kasar mali acidan bir tane gurbetci getiririm bakarim keyfime :)

renktaş cana nın yanına genç ve tecrübeli birini bulmalıyız hiç değilse ondan uzun yıllar faydalanırız.eğer yönetim seneye bu kadroyu koruyup yerlilerde ufak çaplı bir değişiklik yaparsa çok iyi olur bence.

inşallah ınsua yı alırız sezon sonu dos santos muhabettıne donmesın budaa

bşrazönce ntvsporda kameni için 2 ml teklif edilip kabul görmediği söylendi.

Ama asıl bomba Gündekin onay "kameni yaşlı dimi 36-37 vardır yıllardır espanyolda" diyo ersin düzen de "evet öyle" diyor. adam 26 yaşında daha yaa. Spor spikeriyiz diye geçiniyolar yazık..

:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt