Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ön liberodan çok forvet lazım bence..Baros sakatlanırsa açıkta kalırız yine...

sezon sonunda yobonun bonserivisi alir adamlar eger iyi oyunarsa adam 10 sterlin olsa bile alir ***** para cok adamlarda taraftalar sagolsun.

bşrazönce ntvsporda kameni için 2 ml teklif edilip kabul görmediği söylendi.

Ama asıl bomba Gündekin onay "kameni yaşlı dimi 36-37 vardır yıllardır espanyolda" diyo ersin düzen de "evet öyle" diyor. adam 26 yaşında daha yaa. Spor spikeriyiz diye geçiniyolar yazık..

işte birde bunlar spor spikeri olacak insan hiç değilse takip eder oyuncuyu

Anlatilanlara gore Misimovic bir Hagivari bir oyuncu fazla kosmayan ancak zekayla, frikikle pasla isi bitiren bir adam. Karakterlide. Bize ondan gayri sadece 10 tane kaleci haric 9 tane kosan adam lazim, 2000 li yillarin takimi gibi. Herkes kosmali.

Eskisehir macinda Arda nin nasil kicini yirtip defansta kac top caldigini gozumle gordum. Arda boyle oynarsa, Misimovic 15-20 arasi asist yapar 10 da gol atarsa kesin ilk 2 deyiz.

Buna birde Baros herzaman bildigimiz Baros gibi olursa kanat beklerindende pozitif katkilar olur, defansta abuk sabuk goller yemezsek kesin Sampiyonuz.

Fener hersene Şampiyonlar Ligindeki parayı kapacak diye orada kazanacağından daha fazlasını transfere yatırıyor ve sonrada bu transferler annemizin liginde takılıyor.Busene Fb aşırı zarar etti yok ötesi.

Bu yılki transferdeki hamleler doğru ama zaman çok geç oldu.

Beyler Fb'nin kadrosunun biraz daha iyi olasını niye garipsediniz ki?Adamlar bu sene 40 milyon euro civarı transfere para harcadı siz bunun farkındamısınız?

Ben katılmıyorum.

24 er kişilik kadrolar karşılaştırıldığında onlar ağır basıyor.

Ancak ilk 11 şeklinde açıkçası biz daha ağır basıyoruz gibi.

bu arada biz bizim yönetimimize başarısız diyoruz ki son derece haklıyız ancak ; 40 milyon euro harcayıp da haala açık ara en iyi kadroyu kuramamak , ve her kulvardan elenmek , bence bizim yönetimin yaptığından daha büyük başarısızlık :)

Transferde gelenlerin bonservisi, gidenlerinkine eşit neredeyse. Artık son hamleyi, orta sahyı, para konusunda zorlanıp bir Türk alınmalı. Bu takım geçen sezonkinden bir adım önde değil.

İNSUA'nın fm profili bu arada ben fm2010'u başka takımlarla oynuyorum sağlam bir ortasaha gelsin 2011'de oynarım artık Galatasarayla :D:D

Ekli dosyalar

• insuafm.webp
    insuafm.webp
    14 KB · Görüntüleme: 203

renktaş cana nın yanına genç ve tecrübeli birini bulmalıyız hiç değilse ondan uzun yıllar faydalanırız.eğer yönetim seneye bu kadroyu koruyup yerlilerde ufak çaplı bir değişiklik yaparsa çok iyi olur bence.

kesinlikle katiliyorum sana zaten seneye baris ayhan buyuk ihtimalle gidicek hem onlari degistirip kaliteli turk oyuncusuna sahip olabilirz, fakat yonetim rijkaardin birazcik basarili olmasini istiyorsa mc transferini yapmalidir bana gore

emana nolacak kulübe rest çekti geçen sene ki ali turan gibi az bir teklifmi yapacaklar acaba

Fener Yobo almış..

Süper haber..

Bu ne demek?

Bu demek ki defansda Lugano-Yobo-Santos banko oynayacak..

Yani 3 yabancı geride..

İleride Niang da banko..

Kaldı 2 yabancı hakkı..

Elde var Stoch/Dia/Alex/Baroni..

Büyük karışacaklar..

Orta sahada Emre'ye bişey olursa tam bittiler..

Türkiye ligi için kötü bir rotasyonları oldu..

Defansda 3 yabancı anormal lüks...

Kaldı ki Türkiye ligi için Yobo ile Bilica'nın zerre fayda farkı olmaz.. Orada Bekir'i oynatıp orta sahada Emre yanına Annan/Emana gibi bi adam alsalardı çok ters olurdu.. Bu iyidir..

Fenerbahce super transfer yapti savunmalara cok kaliteli oldu Yobo ile birlikte

Fener Yobo almış..

Süper haber..

Bu ne demek?

Bu demek ki defansda Lugano-Yobo-Santos banko oynayacak..

Yani 3 yabancı geride..

İleride Niang da banko..

Kaldı 2 yabancı hakkı..

Elde var Stoch/Dia/Alex/Baroni..

Büyük karışacaklar..

Orta sahada Emre'ye bişey olursa tam bittiler..

Türkiye ligi için kötü bir rotasyonları oldu..

Defansda 3 yabancı anormal lüks...

Wedersonu arayacaklar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt