Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transferde gelenlerin bonservisi, gidenlerinkine eşit neredeyse. Artık son hamleyi, orta sahyı, para konusunda zorlanıp bir Türk alınmalı. Bu takım geçen sezonkinden bir adım önde değil.

geçen sezon 10 numaramız yoktu hatırlatırım bide kendini kaleci sanan bir adam vardı kalede.Tek kaybımız keitadır...

arkadaşlar size tekrar söylüyorum yobo banko sakatlanacaktır aşil tendonundan sakatlananların bir daha rahata ermesi çok zor.

kesinlikle katiliyorum sana zaten seneye baris ayhan buyuk ihtimalle gidicek hem onlari degistirip kaliteli turk oyuncusuna sahip olabilirz, fakat yonetim rijkaardin birazcik basarili olmasini istiyorsa mc transferini yapmalidir bana gore

sana şunu diyim bence yönetim yedek forvet alacak gibi geliyor gecen seneki duruma düşmemek için bakarsın devre arasında dediğin mevkiye oyuncuyu alabilirler.

wedersonu bursa yerine biz alsak süper olurdu insua bin basar orası ayrı.

yarın son dakikalarda 2 transfer daha açıklanacak gibi doğuyo içime, 1 yerli 1 yabancı..

kuşlar burayı okuyor o yüzden yazıyorum

sevgili ezik

Futbolcu kiralamayı eleştiriyorsunuz

ama kendiniz kiralık adam alıyorsunuz

ne ayak qanqa :D

Keşke hamit gibi bi türk alsaydık avrupadan ya da mevlüt falan negüzle olurdu yaa.Keşke elano-gökhan takası olas:S

Yalnız bu 2 transfere bonservis bedeli olarak sadece 3.5m vereceğiz,yönetim zorlarsa çok rahat 2 adam daha alınır.

Fener Yobo almış..

Süper haber..

Bu ne demek?

Bu demek ki defansda Lugano-Yobo-Santos banko oynayacak..

Yani 3 yabancı geride..

İleride Niang da banko..

Kaldı 2 yabancı hakkı..

Elde var Stoch/Dia/Alex/Baroni..

Büyük karışacaklar..

Orta sahada Emre'ye bişey olursa tam bittiler..

Türkiye ligi için kötü bir rotasyonları oldu..

Defansda 3 yabancı anormal lüks...

Kaldı ki Türkiye ligi için Yobo ile Bilica'nın zerre fayda farkı olmaz.. Orada Bekir'i oynatıp orta sahada Emre yanına Annan/Emana gibi bi adam alsalardı çok ters olurdu.. Bu iyidir..

her harfine katılıyorum.

bu sene fenerin maçları banko alt . çok zor gol atarlar ama zor da gol yerler. emreye birşey olursa onlar için çöküş olur.

ayrıca niangın da kağıt üzerinde alternatifi var ama ;

gökhan ünal - gülizar çok yetersiz ,semih de küskün.

ayrıca kiralık olarak evertonun yedeğini almışlar

daha iyisi bizde

neill

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt