Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yazmıyım yazmıyım diyorum olmuyor. Öyle mantıksız, öyle gelişi güzel yorumlar var ki gerçekten şaşırıyorum. Kewell forvet oynasın diyen var, arda'yı sağ kanada yazan var, balta'yı teknik yapıp savunmanın ortasına yerleştiren var, Bize forvet lazım değil diyip takımda forvet olmadığını bilmeyen var. Şu yorumları yapanlar uzaktan yakından futboldan anlamıyor. Misimoviçi alırsan forvet de alacaksın. Baros sakatlansa forvet kim OY-NA-YA-CAK? Baptista'ya burun kıvıranlar var. Bunu duyan kadroda süper oyuncular olduğunu zanneder. Daha pazar günü balla ,şansla nasıl eskişehirden 3 puan aldığımızı ne kadar çabuk unuttunuz. Duyan baros'un 2-3 tane süper alternatifi var zanneder. Forvet oynayacak bir tane adam yok.

umarım geçen seneki sıkıntıdan yönetim ve teknik heyet ders almıştır. İyi veya kötü mutlaka bir forvet son gün alınıp getirilmeli. Yoksa çoğu şey boşa olur. Bu baptista mı olur başka birisi mi bilmem ama forvet şart.

kewell forvet oynar

arda da sag acikta oynayabilir

baltadan bi halt olmayacagi konusunda haklisin

ama bi forvet alip batdalin onunu kapatmak buyuk hata olur 3 ay icin.

faks.jpg

jurado yu 13 satıyolar sachalkeye bizden 11 e ardayı alıcak 2 milyon euroda kar vayyyyyyy anasını sayın seyirciler bunlar adnan sezginden beter :))

bence arda rahat 25 eder. biz neden kendi malımızı pazarlamıyoruz. robinho ya 40 verirler sanki ardadan daha yetenekli hangi takım için ne yaptı 2 hareket çekti diyemi. ibra 25 , villa 40 bizim çocuklara gelince 11 bu ne ya.... bence polat arda ile yeni sözleşme yapsın altınada avrupa takımlarından biri 25 verirse alabilir maddesi koysun.....

Arkadaşlar Cana çifte vatandaş aynı anda 3 ülkenin vatandaşı olunabiliyor mu?

Baptista'nın orta sahanın göbeğinde çift yönlü oynayabileceğine inansam gelsin diyeceğim ama güvenemiyorum yahu. Bilmiyorum birde değil iki transfer daha yapmak lazım. Mümkünse iki tane yerli olmalı.

renkdas adam sevillada dokture dokture oynadi orta sahanin gobeginde, bu demek degildir ben gelmesini istiyorum ama adam rahatlikla oynar

Baros Super Ligde (sadece super ligde) 51 macta 31 gol 10 asist yapmis verimlilige bakarmisin. Allah nazardan saklasin.

geçen senenin yarısından çoğunda oynamadı ve övülüp duran forvetlerden çok daha verimli oldu ona rağmen.

arslan forma aldığımda 10 arda mı yazdırsam, transfer mi beklesem, diye düşünürken, ulan böyle şey düşünülür mü dedim gittim 15 baros yazdırdım aslan gibi oldu.

cana türk olsun dertler bitsin, şu olayda bir açıklağa kavuşsun bu adamın babası zamanında türk vatandaşlığına geçmiş, babası türk olan birisinin doğal olarak türk olması gerekir bizim yönetim bu konuda ne düşünüyor acaba?

şimdi 2 hafta nasıl bekleriz misiyi görmek için.özel maç düzenlesinler:))

Baptista'nın orta sahanın göbeğinde çift yönlü oynayabileceğine inansam gelsin diyeceğim ama güvenemiyorum yahu. Bilmiyorum birde değil iki transfer daha yapmak lazım. Mümkünse iki tane yerli olmalı.

Namık, haklısın ama bu adamın forvet ve forvet arkasına kayılmasının sebebi, teknik direktörler yüzünden.

Arsenal ve Real Madrid'de bildiğin ön libero oynuyorken, o dönem İspanya kupasında yanlış hatırlamıyorsam Ronaldo, Raul falan alayı sakat olunca, mecburen bunu forvet oynattılar. Adam 2 gol atınca ön liberodan çıkartıp, forvet veya forvet arkası kullanmaya başladılar.

Roma'da 1-2 maçını seyrettim. Bu adam hala orta sahada oynuyor.

Ayrıca şöyle düşün, sen bizim favori kadromuzun üst üste 5 maç oynayabileceğine inanıyor musun? 3 maç bile oynayamayız. Baros kart cezalısı olur, Kewell sakatlanır vs.

Baptista gibi Türkiye ligi için ölüsü bile yeterli box to box oynayabilecek bir adamın, aynı zamanda harika bir alternatif forvet olabileceğinide unutma.

Bugün Cana ve Misimovic'le beraber Ayhan, Mustafa Sarp bile belki sırıtmayabilirken, Baptista ortalığı dağıtır. :happynew:

Bence jovanovici yedekte tutuyoruz, istediğimiz biri var o olmazsa jovanovici alabiliriz..duyum değil tahmin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt