Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aslında Korkmuyor değilim,Şuan elimizde 8 yabancı var,Başkan yaptığı her açıklamada +2 yi kullanmayacağız diyodu,zaten transferin son günü.Ümidim İyice Azaldı.İnşallah Birşeyler olur.

Beyler çok sağlam duyum aldım. Kaynağım bir yönetici.

Wolsburg'un orta sahası Misimovic ile çok yakından ilgileniyoruz. Umarım gerçekleşir, müthiş yaratıcı bir futbolcu.

hiç gülmedim.hatta böyle en ufak bir tebessüme meyil bile olmadı...

Annan için Rosenborg ile anlaşan Galatasaray, Gana’daki futbolcuyla faxlaşarak imzaları attı!

Lorik Cana’nın yanına aradığı ön liberoyu Norveç Ligi takımlarından Rosenborg’ta bulan Galatasaray Anthony Annan ile anlaşma sağladı. Norveç kulübüyle de anlaşmayaya varan Sarı-Kırmızılı yönetimin bu futbolcuyu önümüzdeki çarşamba günü İstanbul’a getireceği öğrenildi.

Gana kampında

Gana Mili Takımı’nın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Annan milli takım kapında olduğu için resmi sözleşmeye imza atamadı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Galatasaray yönetimi bu futbolcu ve menajeri ile fax yoluyla resmi sözleşmeyi imzaladı.

haber yeni düştü nete.

fotospor:D

Atletico Madrid'e, Arda yerine Elano'yu verelim. Hatta yanında promosyon olarak M.Sarp ve mandal takımı.

Beyler çok sağlam duyum aldım. Kaynağım bir yönetici.

Wolsburg'un orta sahası Misimovic ile çok yakından ilgileniyoruz. Umarım gerçekleşir, müthiş yaratıcı bir futbolcu.

Mesaj yazmak için yazıyorsun...Düzgün bir fikrin falan yok mu?Bu geyikte değil...Anaokulu esprisi...

arkadaşlar 2 gündür yoktum, biliyorum konu ile hiç alakası yok ama affınıza sıgınarak soruyorum Bjk nin ROBİE KEANE ile ilgili bir girişimleri varmış. dogrumu, alma şanslerı varmı ? belki konuyu bilen haberdar olan bir arkadaşım vardır. Şimdiden teşekkür ederim.

olaya bak, yüzlerce mesaj atılıyor tam ben sordum aynı anda sen de sormuşsun :D

kiralama olarak yazdı gazeteler ama gelişme yok galiba, bilen varsa diye sordum ben de.

Akadaşlar Kazım ile ilgili ciddi bi duyum var mı? Ben gelmesini isterim. Hem kendi ispatlamak istiycektir. yararlı olur bence 6 yabancı ile oynadığımız zamanlarda.

Arkadaşlar fenerbahçeden Guizayı 1 seneliğine kiralasak parasının yarısını onlar yarısını biz ödesek.

Guiza çok kaçırsa da Rakip defansları çok rahatsız eden bir oyuncu.İyi pozisyon alıyor araya kaçıyor ama finishing 0 :asd:

Bence Baros için iyi bir alternatif olur.Cidden söylüyorum bak...

öylemi ? daha iyi oyuncumuz varda bizmi bilmiyoruz renktaş :S

Daha fazla kalırsa Hasan Şaş'a döner. Alırsin Volkan'ı yada düşük liglerden keşfedilmeyen birini. Oyuncu yetiştirip satmanın ilk adımını atmış oluruz. Keşke bu teklif daha önceden olsaydı. Kızdım Atletico'ya. Pes'de de Master ligde Atletico'yum. İlk aldığım adam Arda'ydı. :D Gelcek sene Arda giderse Atletico'ya gitsin isterim. Ama mal gibi son gün teklif etmesinler :D

Bir BAM gider (Barış Ayhan Mustafa), başka bir BAM gelir. (Baros Arda Misimovic) :D

misimoviçin gözlerinin içi gülüyordu röportajta.bu çok iyi işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt