Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

öhakan baltanın bitmesinin ve serdar özkanın o yeteneğine rağmen sürünmesinin nedenini açıklıyorum.

sigara6ai.jpg

H.Balta'nın performansının kötü oluşunun tek sebebi sigara değil,iyi çalışmıyor..

nuri şahine 5 milyon euro versinler alsınlar ya...yerli transfer daha mantıklı zaten 8 yabancımız var tribüne transfer mantıklı değil...

Kabus gibiydi yahu! Umarım oynatmaz Rijkaard bir daha. Hakikaten Misimoviç gerçek bir 10 numara serbest vuruş, korner falan tac hariç :D Misimoviç kullansın Arda ve Sabri duran toplarda topun yakınına uğramasınlar.

arda iyi korner atıyor bence ama misi varken gerek yok tabii.

kapanmis transfer

ali erdogan scout gs

Son dakika ekstra bir durum olmazsa transferi kapattık diye duydum.

Dağılabilirsiniz.

Misimovic: "Bu kronik sakatlığımla ilgili spekülasyonları ilk defa burada duyuyorum. Çok enteresan çünkü geçtiğimiz 2-3 sezona bakıyorum, hemen hemen bütün maçlarda oynamışım." :D

dün misi ntvspor'da bir göründü gece forum 10 sayfa falan atladı :D ben 2-3 mesaj attım o arada ne yazdım hiç bilmiyorum :D

sonra bir müddet her refreshte 5 sayfa atlıyordu :D

Kabus gibiydi yahu! Umarım oynatmaz Rijkaard bir daha. Hakikaten Misimoviç gerçek bir 10 numara serbest vuruş, korner falan tac hariç :D Misimoviç kullansın Arda ve Sabri duran toplarda topun yakınına uğramasınlar.

arka direk koşularını özlücem:sad007:

o değilde adam her duran topta adamını kaçırıyodu savunma da.defalarca geçen sene onun tuttuğu adam kafa vurdu toplara,bir çoğuda gol oldu...

Ellerinde kaldı demi onların o.Üstüne birde kadıköyde 2 tane sallıyormuş bunlara birde üstüne ok işareti:asd:

Aslında Guiza çok fazla kaçırsa da özünde iyi futbolcu.Bizim sistemde iyi işler yapabileceğinden eminim.

Şuan Guizayı kiralasak gayet sevinirim.Fazla sakatlanmıyor da hem de Kazım gibi şımarık huyları da yok.Mutsuz olduğu için Bazen Küçük Emrahlığı tutuyor ama :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt