Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

öhakan baltanın bitmesinin ve serdar özkanın o yeteneğine rağmen sürünmesinin nedenini açıklıyorum.

sigara6ai.jpg
Zidane,da sigara içiyordu.

İnsua transferini çok çabuk bitirmişiz,Rijkaard'ın büyük baskıları sonucu sol bek almaya karar vermişiz.

Rijkaard yönetime baskı yapmasaymış almayacakmışız :o

Ben bu forumda g.tümü yırttım sol bek sol bek diye,Misi transferi gerçekleştikten sonra yöneticilerimiz,2. transferin ihtiyaç olan bölgelerine yapıldığını açıkladıklarında çok rahatladım,bunun sol bek olduğunda emindim.

Renkdaş,hala transfer kapandı ' da mı durum :) ? ?

İnsua transferini çok çabuk bitirmişiz,Rijkaard'ın büyük baskıları sonucu sol bek almaya karar vermişiz.

Ben bu forumda g.tümü yırttım sol bek sol bek diye,Misi transferi gerçekleştikten sonra yöneticilerimiz,2. transferin ihtiyaç olan bölgelerine yapıldığını açıkladıklarında çok rahatladım,bunun sol bek olduğunda emindim.

Adam haklı beyler. Bu arada 1 mesaj daha yaz ne olduğunu göreceksin. :)

En önemli transfer orta saha transferdiri rijkardın bunu görmesi lazım 1.5 senede

Betis şu dakikadan itibaren, Emana'yı satmak için indirime gidecektir. Ancak Rijkaard bu adamı pek istemiyor. Annan'ı birinci tercih olarak istiyor. Annan'ı kovalıyoruzdur şu dakikalarda, fakat yarına kadar bir sonuca ulaşamazsak, bir ihtimal Rijkaard'ı ikna edip, Emana'yı tercih edebiliriz ya da Rijkaard "Annan olmuyorsa, transfer yapmayalım" derse transferi kapatmış oluruz.

3 ay uğraş transfer diye ama 3 senedir bağıran orta sahaya adam alma..yeminle şşaka gibi....sarp barış ayhan GALATASARAY topçusu değil...5 yaındaki çocuk bile görüyor ama başımızdakiler görmüyorlar.enteresan.

arada böyle sinirleniyorum idare edin:)

Yahu Zidane kadar yetenek, müthiş futbol zekâsı ve Allah vergisi olan iyi bir fizik bende de olsaydı,

Hergün bende puro içerdim.

Zidane hergün bir nargile bitirse bile fark etmez. :D

Adam yaşına rağmen 90 dakika boyunca sürekli maçın içinde oluyordu.

Mehmet Batdal'ın da sigara ve nargile içtiği söyleniyor. Sallamıyorum.

saka maka uefa dan elendik

hala burada kadrolar yapiyoruz

cildirmamak elde degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt