Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sigara içmek elbetteki Sporcu için bir engel ama Hakan Baltanın bu formu sigarayla alakalı değil.Yeni mi başladı sanki sigaraya

Baptista Transferi kafama yattı,Boriello'da Roma'da.Eğer aklı varsa baptista'nın takımda durmaz

asli_aker

"Galatasaray aski sagligimdan da önce geliyor" diyen adam Albayrak.. Fox'ta Gündem Futbol'da.

Renkdaslar bugun GSTV de Bizim Genc takimin Florya da Denizlispor macini seyrettim zemin rezalletti. Dusunuyorumda bizim cok sakatlik gecirmemizin nedeni Floryanin zemini olabilirmi?

Senelerdir degismeyen cimler, bilmiyorum uzman degilim ama bana mantikli geliyor devamli birileri sakatlaniyor.

özellikle bu antreman sakatlanmaları?mantıklı bencede.

1 tanede b2b alsalar tadından yenmezdi ama neyse

Box to box bulmak çok zor,bildiğim kadarıyla Rijkaard sol bek isteği,orta saha isteğinin önünde geliyordu - ki bunu ben 1 aydır bu forumda yazıyorum -

Renkdaş,hala transfer kapandı ' da mı durum :) ? ?

Yeni net bir bilgi yok ama sanırım yerli bir orta saha bakılıyor - genç gelecek vadeden - ama bu pek bir önemli değil bana göre

Adam haklı beyler. Bu arada 1 mesaj daha yaz ne olduğunu göreceksin. :)

:D

En önemli transfer orta saha transferdiri rijkardın bunu görmesi lazım 1.5 senede

Onun için sol bek daha önemli,bunu 23123 kere yazdım :D

Dün bu saatlerde neydi be.. İnsua istanbula geldikten sonra "Adnan Sezgin yeteeeeeeeer" diyenler bile vardı.. Pehhh

arkadaşlar beşiktaşlılar lionel messi diye tezahürat yapıyor.Yerlerdeyim şu an :haha:

Sanchez nasıl Udinese'de kaldı ya ben de ona şaşıyorum..

Renkdaslar bugun GSTV de Bizim Genc takimin Florya da Denizlispor macini seyrettim zemin rezalletti. Dusunuyorumda bizim cok sakatlik gecirmemizin nedeni Floryanin zemini olabilirmi?

Senelerdir degismeyen cimler, bilmiyorum uzman degilim ama bana mantikli geliyor devamli birileri sakatlaniyor.

Cidden diyorum Zemin yüzünden 1 oyuncu bile sakatlansa hemen düzeltme ve değiştirme yaparlardı.Emin ol bu işlerden sorumlu insanlar görüyorlardır bunları...

hedeflerin büyük olsun! seneye şampiyonlar liginden güzel haberler duyarsın artık optimist olun başlıcam yaa noluyosa uefada uefa

sen onundeki kupayi kazanmak icin oynayacaksin

avrupa kupasi dedigin GS gibi bir klup icin prestijdir vitrindir

neden fenere outfit bize giants diyorlar saniyorsunuz

yada atletico madrid nerede izlemis ardayi saniyorsunzu da almaya karar vermis

oyle bir konusyorsunuzki sanki ligde sampiyonluk kesin de biz uefadan elenmisiz

komedi vallahi komedi

Ne olacak şimdi biizm kadro sarp,ayhan ve barış'tan bir türlü kurtulamadık yine 1 veya ikisi oynayacak :(:(

Üç büyükler ve özelikle LİG TV birleşip federasyona 7 oyuncu oynatma hakkı için baskı yaparsa o zaman belki kurtuluruz BAM'dan.

LİG TV masaya yumruğunu vurup diyecek ki; ''arkdaşım tonla para verdim takımlar iyi yabancılar aldılar ama seyirciler onları aynı anda sahada görmek istiyor'' dediği an 7 kişiye çıkarabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt