Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen onundeki kupayi kazanmak icin oynayacaksin

avrupa kupasi dedigin GS gibi bir klup icin prestijdir vitrindir

neden fenere outfit bize giants diyorlar saniyorsunuz

yada atletico madrid nerede izlemis ardayi saniyorsunzu da almaya karar vermis

oyle bir konusyorsunuzki sanki ligde sampiyonluk kesin de biz uefadan elenmisiz

komedi vallahi komedi

herkes üzülüyo ama napcaz dünyanın sonu diye bişi yok herşey öyle değil işimize bakalım hedeflerimizi koyalım şans birazda.kötümser olursan kötümser kal izleme maçları biraz geçmişi unutmak lazım orda kalırsın yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir

ftw1905

Beyler ciddiyim bilgim yok, hep aynısını diyorum ama son anlar, kimse kimseyi bulupta konuşamıyor...Banada bilgi gelmiyor malesef...

Beyler nedense moralim bozuk yahu bir orta saha da gelse mütiş olur be :(

uefadan elenmemiz sorun değil heryıl eleniyoruz diyenler sığ düşünüyor maalesef..

trömsöden kalma sıfır puan yüzünden hep bi alt torbalardan giedik kuralara,tam bu sene onun silineceği seneyken yenisi geldi yine.2.olursak ligde son tur elemede yine seri başı olamıcaz.bu büyük ihtimal 5 sene geçene kadar böyle olucak.seneye ingiltere-ispanya-italyada 4. olan takımlarla oynarsak 2. olup ligde o zaman anlıcaz ne olduğunu...

bence torbaları umursamamak lazım artık

öyle bir takım olmalıyız ki o ön elemede totenham falan gelse de eleyebilmeliyiz

öyle bir takım olamazsak clye ite kaka gitmenin bir anlamı olmaz

3. olmak için oynarız grupta...

zaten şampiyon olursak direk gruplardayız

uefadan elenmemiz sorun değil heryıl eleniyoruz diyenler sığ düşünüyor maalesef..

trömsöden kalma sıfır puan yüzünden hep bi alt torbalardan giedik kuralara,tam bu sene onun silineceği seneyken yenisi geldi yine.2.olursak ligde son tur elemede yine seri başı olamıcaz.bu büyük ihtimal 5 sene geçene kadar böyle olucak.seneye ingiltere-ispanya-italyada 4. olan takımlarla oynarsak 2. olup ligde o zaman anlıcaz ne olduğunu...

eğer şampiyon olacaksak iyi ki elendik uefadan zaten gruptan çıkınca elenecektik yine gerçekçi olalım...şu an en önemli şey uefadan elenmek değil seneye şampiyonar liginde olmak yeni stadda...

Arkadaşlar şuan bence B2B transferinden de önce Forvet ihtiyacımız var.Trabzon,Bursa,Fener,Beşiktaş hepsine bakın en az 3-4 forvetleri var.Ama bizde Her an sakatlanabilecek bir Baros ve Sakat M.Battal var.

İnsua Libero da oynarım demiş.Ofansif yönü fena değilse B2B oynayabilir.Aynı Şekilde Elanoda hala kadroda.B2B değil ama ofans defans arası bağlatıyı kurabilir.Bence en önemli sorun şuan Forvet...Guizaya bile razıyım.

sirf bu yuzden baptista diyorum ben cok yararli olur

arkadaşlarrrrrr şimdi fırından yeni çıkan bır gelısmeyı sızlere bıldırıyorum bu gece saat 12.22 itibarıyle antony annan adlı futbolcu gsnin futbolcusudur futbolcu ve menejerı fax yoluyla ımzasını yollamıstır hayırlı ugurlu olsunnn-Facebook GSG yorumlardan biri

UEFA'dan elenmeyi önemsemeyenler lütfen bir Avrupa Takım Sıralaması'na baksın. Beni deli etmesin. Düşünün ki 5 yıl önceki Trömsö yılının puanları daha bu sene silinmişti. Bu seneki düşük puan bizi 5 sene daha 10 sıra aşağı çekecek. Şampiyonlar Ligi'nde şansımız yaver gitmezse hep 1 torba aşağıdan gireceğiz. Ön eleme oynarsak seri başı olmamız çok zorlaşacak.

Arkadaşlar,bundan sonra ki taktiğimiz 4-2-3-1 bunu hepimiz biliyoruz.

Ön libero alternatiflerimiz,Cana,Barış,M.Sarp,Ayhan ve ihtiyaç olursa Elano

Size şu kadarını söyleyelim,kadro sıkıntısı anlamında zor durumda kalmadıkça o ikiliden birisi mutlaka Ayhan yada Elano olacaktır.

Rijkaard'ı göbekteki ikiliden birinin mutlaka top çıkartabilen oyuncu olmasını istiyor ve bu iki isimden biri mutlaka Ayhan yada Elano olacaktır.

Benim tahminim içerde ki maçlarda Elano'yu dışarıda ki maçlarda Ayhan'ı kullanmak isteyeceğidir.

Ayrıca Hakan Balta şuan çok formsuz ama ilerliyen zamanlarda Hakan Balta'yı mutlaka stoper bölgesinde kullanacaktır ;)

Bunlar benim tahminlerim.

Kim ne derse desin Cana'nin yerine 5 milyon euroya cok daha iyi birini alabilirdik.

Sanirim cok aceleci davrandik Cana transferinde.

5 milyon euroya b2b alirsin, + 1-2 milyon daha koy, cok kaliteli bir b2b alabilirdik hatta.

Yahu ben kötü demedim ki:) Arkadaş Zidan da sigara içerdi diyerek hakan Balta'yı savunmuş ben mevkilerinin farklı olduğunu Zidane'nin zekasıyla oynadığını ama Hakan Balta'nın kondisyonunun fiziğinin iyi olması gerektiğini söyledim.

Konu Zidane olunca kendimi savunmak zorunda hissediyorum kusura bakma :) Hakan Balta fiziki olarak iyi ama hız ve türevleri açısından zayıf bir adam olmuştur hep. Ersun Yanal bu adam geldiğinde bize "kağnı" aldı Galatasaray demişti ama bunu basit oynadığından dediğini söylemişti gariptirki :) Balta basit oynar, mental olarak iyidir yani önceden böyleydi artıları budur. Şu anki eksiği mental olarak e mental olarak eksik olursa bu hallere düşmesi normal. Sigara olayı çok mu etkilidir ? Sanmam. Eşinden ayrılmış olmasını atlatamadı sanırım.

arkadaşlarrrrrr şimdi fırından yeni çıkan bır gelısmeyı sızlere bıldırıyorum bu gece saat 12.22 itibarıyle antony annan adlı futbolcu gsnin futbolcusudur futbolcu ve menejerı fax yoluyla ımzasını yollamıstır hayırlı ugurlu olsunnn-Facebook GSG yorumlardan biri

ne annan'i ya gercekmi?

istemiyorum su annan'in gelmesini...ona vericekleri parayi baptistaya versinler...en azindan istedigimiz her yerde oynatabiliriz

Beyler nedense moralim bozuk yahu bir orta saha da gelse mütiş olur be :(

Birinin gelmesini ben de çok istiyorum

hatta takıma bence iyi bi yerli defans

iyi bir orta saha

iyi bir yerli kanat

iyi bir yerli forvet lazım

ama şimdi şu 2 transferin üzerine başımızda da 2012 krritlerini takan yönetim varken

buldun da dikensizini:D aradın derler

dur bekle biraz

bence torbaları umursamamak lazım artık

öyle bir takım olmalıyız ki o ön elemede totenham falan gelse de eleyebilmeliyiz

öyle bir takım olamazsak clye ite kaka gitmenin bir anlamı olmaz

3. olmak için oynarız grupta...

zaten şampiyon olursak direk gruplardayız

kusura bakma ama bence saçmalıyorsun şampiyonlar ligi play-offunda büyük ihtimalle 2. torbada olacağız tabii direk katılamazsak totthenam falan gelirse bencede eleyebilirizde diyelim milan liverpool falan geldi kolay mı onları elemek?

baptistaya neden soğuk bakıyor forumdakiler adam orta saha da forvet de oynar..görev adamı defansif ön libero bile oynar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt