Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taner odabaş,sülalenin en ucra köşelerindeki aile bireylerine küfür ettirmeye çokmu meraklısın lan

Nasıl futbol bilgisidir bu? Tekrar hatırlatıyorum. Koskoca Gattuso'nun Milan kariyeri boyunca sadece 7 golü var.

Ayrıca Annan box to box oynamayacak. İki tane defansif orta saha + 10 numara olacak. Annan, box to box oyuncusu değil zaten.

Box to Box benim bildiğim top rakipteyken takım savunmasına yardım edip, alan daraltan, top kendisindeyken de oyunu açan derin paslar atan bir adamdır. Bu özellikler Annan'da mevcut.

Ntvspor da bir adam var ismini hatırlayamadım. Annan hakkında çok güzel bir yazı yazdı okumanızı tavsiye ederim. Annan bence nokta atışı olur.

Örneğin Ayhan'ın 3-4 seneki hali box to box tur.

O mesaj da virüs falan mı var.

Nasıl futbol bilgisidir bu? Tekrar hatırlatıyorum. Koskoca Gattuso'nun Milan kariyeri boyunca sadece 7 golü var.

Ayrıca Annan box to box oynamayacak. İki tane defansif orta saha + 10 numara olacak. Annan, box to box oyuncusu değil zaten.

gattuso dm orda yanında seedorf ve pirlo vardı hatırlatayım..bizde cana var zaten dm de ne gerek var ikinci dmye..

Arkadaşlar diğer liglerin transfer döneminin bitmesi bizi ilgilendirmez. Transfer sezonu açık olan ülke istediği an istediği yerden transfer yapabilir.(Fernando Meira'nın Zenith St. Petersburg'a gidişi gibi)

Şu transferler 1 ay önce yapılsaydı diyorumda , belkide böyle daha hayırlıdır uefa'dan elenmek , cünkü gecen sene uefadan elendikten sonraki zamanlarda form düşüklügü ve yorgunluk oldu takımda , bakalım haftada bir mac yapıcaz.

Acil kiralık da olsa bir forvet ihtiyacımız var.Bunu görmeleri için illa Barosun sakatlanması mı lazım

W.Bremen M.Rosenberg'i R.Santander'e kiralamış, verilmez satmazlar deniliyordu.

5.5m euroya kaliteli genç forvet zor bulunur, alınmaz diyorlardı. R.Lewandowski B.Dortmund'a 4.5m euroya gitti.

Dususteki Odemwingie W.B.A'ya 3m euroya gitti 29 yaşında.

PSV'li Carlos Salcido Fulham'a 2m euroya gitmiş.

Monzon, Otamendi gibi genç Arjantinliler (bence o kadar iyi değiller) 2 ve 4m euroya gittiler.

Sevilla'lı Romaric(G.Saray için cok isterdim) Zaragoza'ya kiraya gitti.

2.5m euroya PSG'ye giden Bodmer'de ucuza gidenlerden.

M.Fathi tekrardan Mainz'e kiralandı zaten sozlesmesi 2011'de bitiyor.

Caner bizde 3.5m opsiyonla(tavan rakam) kiralık sozlesmesi bittikten sonra F.Bahçe'ye 2m euroya gitti.

bunların içinde ısrarla istediğim isim salcido'ydu ama yerine insUA'yı aldık sonuçta o bölgeye birini almalıydık umarım, insUA o bölgede katkı sağlar.

Taner odabaş gelmişini geçmisinin hal hatırlarını mı sordurcaksın amacın ne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt