Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler elanoyu neden kimse istemiyor adam brezilya mıllı takımının banko oyuncusu zamanı geldı ön lıbero oynadı on numara oynadı sağ acık oynadı solacık oynadı bnce gayet iyi futbolcu kalmalı

ftw1905

Bu akşam transfer olmaz galiba bizimkiler en son Misi'yi yemeğe götürmüşlerdi...Herhangi bir yoğunluk yokmuş gibi...

futbol bilgisiyle alakası yok burada yazılanlar b2b transferi yapılacağı şeklinde ben de bu adam onun için uygun değil demek istiyorum yoksa 2 tane önliberolu sistemde olmaz diye birşey yok, elbette olur, ben diğer anlamda çok faydasız olacağını söyledim, umarım anlaşmışızdır.

ferguson istatistiklere en güzel cevabı vermiş zaten .. Sir Alex Ferguson : İstatistikler mini etek gibi,çok şey gösterir ama önemli olan şeyleri asla göstermez

Bkz : AptALEX

ben sana ettim sen rahat ol karaktersiz birinin gazına geldiniz hemen ne virüsü kardeşim bilgisayarcıyım ben öle bişey paylaşmam sen merak etmee

linkin bir zamanlar inci sözlük'te kullandığımız şifre çalma sisteminin aynısı şeklinde işliyor.

bilgisayarla ilgileniyorsun ama verdiğin link saçma sapan yerlere çıkıyor, baştan aşağı çelişki.

Salcido'yu bende Gs de görmek isterdim 2milyon euro da uygun bir rakammış açıkçası.

Son dakika Transferi olarak Guizayı bile alsalar razıyım.Acil forvet ihtiyacı var.Bak diyorum her maç Baros oynuyor adam Rotasyona bile giremiyor.Bunun sonu ya form düşüklüğü yada sakatlık.Allah Korusun...

Forvet transferi önlibero transferinden önce gelir. Transfer yapilcaksa forvete yapilmalidir. Ayni hatayi yapma yönetim. Yapma iste da

Yanlız misi ve insua ile bir yönetici gelmedi.Adnan sezgin türkiyede diye biliyorum ama murat yalçındag falan henüz gelmedi türkiyeye.Bence şuan niyette oyuncu almak var ama alamayabilirler...

gattuso dm orda yanında seedorf ve pirlo vardı hatırlatayım..bizde cana var zaten dm de ne gerek var ikinci dmye..

Her takım aynı taktik dilişiyle oynamıyor, hatırlatırım.

4-3-3 dizilişinde, 1 dmc 2 box to box ile oynarsınız. Ancak eğer 2 box to box oyuncunuz yoksa, birbirlerini tamamlamaları açısından, 2 dmc + defans yapmayan atak özelliği ön planda olan bir MC olur. Yani 2 dmc + Misimovic. Bu yüzden bu taktik anlayışta Cana-Vidal-Misimovic çok iyi işleyecektir.

forvet ve bir amc... buınlardan birini yapabilseler bile öteki bölge açıkta kalacak artık zaman kalmadı...

ancak devre arasında olabilir...

linkin bir zamanlar inci sözlük'te kullandığımız şifre çalma sisteminin aynısı şeklinde işliyor.

bilgisayarla ilgileniyorsun ama verdiğin link saçma sapan yerlere çıkıyor, baştan aşağı çelişki.

Aynen. Belki sen bilmiyor olabilirsin ama dikkatli olman gerekir sonuçta güvenlik açısından dikkatli olunması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt