Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

forvet şart orta saha şart 2 transfer şart 2 özelliği birden taşıyan tek transfer:baptista...

Felipe_Caicedo_1409495c.jpg

Adam tam bir reis :D

Asıl reis bu:D

x610.jpg

ona 10 verene kadar git 15 e g.inleri al o zaman söylediğin paralar birbirinin 2 katı milyon eurolardan bahsediyoruz kuruşlardan değil renktaş.

Gelirse kim gelir şu saatten sonra?? En yakın sizce kim??

Cevap: Transfer Nöbeti

Mantıklı olan Ortasaya Nuri'yi almak Baptistaya 5 milyon verene kadar Nuri gibi genç ve türk bir oyuncuyu 10 milyona almak daha mantıklı.

İlla alternatif forvet istiyorsak Caicedo'yu alırız Chelsea'den hem genç hem az maliyeti az hemde yedek bekler.

nuri şahini 10 milyon euroya bırakacaklarını hiç zannetmiyorum...ayrıca nuri nin bu yaşta türkiye ye geleceğinide hiç sanmıyorum

Annan gelirse ntvsporcok senlikli olur.

Ridvan: Galatasaray'daki siyah adam, adi neydi Guntekin?

Gunto: Annan hocam

Ridvan'in anlik durusu ve Guntekin'in siritisini hayal edebiliyorum :)

"Roma ucundan forvet alıyor" ne demektir sorabilir miyim?

Geçen karpaty maçında arda sinemi'de al git tarzı mesajlar yazan arkadaşlara hakaret ettim ve ceza aldım yine olsa yine alırım kahvehane'de de Sinem Kobal'a laf atan biri oldu onada bir şey derdim ama beni döverdi.:D

Mantıklı olan Ortasaya Nuri'yi almak Baptistaya 5 milyon verene kadar Nuri gibi genç ve türk bir oyuncuyu 10 milyona almak daha mantıklı.

İlla alternatif forvet istiyorsak Caicedo'yu alırız Chelsea'den hem genç hem az maliyeti az hemde yedek bekler.

caicedo levanteye kiralanmış dedi namık başkan az önce ama aynı adam mı yoksa isim benzerliğimi onu çözemedim...

nuri şahin gelmez Türkiye'ye... dortmund parayı verirsen bırakır ama Nuri asla gelmez bence önünde Mesut gibi bir örnek varken bence gelmez...

facebookda kamil diye bir şahıs baptista gs de diyo nerden biliyosun diye sordum havalimanında çalışan arkadaş söyledi diyo ne zaman incek belli değil diyo inanmıyorum ama aklımada dün gece olanlar geliyo

alıntı:aslanyürekliler

baptista gibi fiziği iyi forvet forvet arkası ve ön libero da aynı performansla oynayan bi oyuncu tam bize göre bence

Arkadaşlar Annan'la anlaştık ama kulübüyle anlaşamadık şu an için.

Annan´la anlasmak o kadar da büyük sorun olmamasi gerekir zaten. Bi Dünya Kupasinda fena bir performas sergilemedi diye, onu star konumuna sokmak dogru degil. Annan´la anlasmak cok mu zor? Yillik maliyeti 1.5 Milyon´u gecmez. Daha bile az olur. O kadar da abartmayin Annan´i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt