Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

Hemen maçlar başlasın izliyelim Misi ile Insua'yı :D

bu fildişinin basketçilerinin kalıplısından bi tane orta sahaya diksek mustafa sarp tan faydalı olur

kesin bir açıklama gelirdi adnanlardan birinden öyle olsaydı ayrıca neden misimovic ve insua sözleşme imzalamadılar hala... bugün imzalanabilirdi sağlık kontrolünden sonra...

Hatta Misimovic bir an önce imzalamalı idi, buna rağmen olmadı, adam milli takım kampına gidecek daha bildiğim kadarı ile, ne gün bunların maçları?

ona 10 verene kadar git 15 e g.inleri al o zaman söylediğin paralar birbirinin 2 katı milyon eurolardan bahsediyoruz kuruşlardan değil renktaş.

Bizde biliyoruz kuruştan bahsetmediğimizi İnler'i İnter bile alamadı ama Nuri farklı bir konumda İnler'in kulübü tok satıcı Dortmund ise o kadar rahat bir konumda değil.

Baptista 5milyon Senelik 3.5m =15.5 milyon euro

Nuri 10 milyon euro senelik 2m=16 milyon euro

Hangisi daha mantıklı geliyor?

Baptistayı isterken bizim yerli oyuncuların Brezilyalı yıldız oyunculara saha içinde gösterdikleri davranışları da gözardı etmeyin derim.

Yerliler L10 ve Elano'dan sonra Baptistaya hayatta pas atmazlar.

arkadaşlar bence en kuvvetli isim baptista... sadece paraya bakıyor...

emana ve annan sorunlu gibi duruyor kulupleriyle falan...

Kesinlikle katılıyorum bende,Emana ve Annan da cok pürüz var.Baptistada Klüp sorun cıkarmaz,Baptista'nın da sorun çıkaracağını sanmıyorum,Çünkü kariyeri için Türkiye Ve Galatasaray Son şansı.

Ben yarın birisi gelecek diyorum çünkü,Jovanovici getirdiler ve bu sanırım 3.transfer olacaktı ama bir yerden haber geldi ben size gelmek istiyorum diye ve plan değiştirdiler..Şimdi son günü bekliyorlar bu transfer için ve az paraya almak istiyorlardır..Misimovis aylardır listemizde ee Insua da cumartesi bitmiş dendiğine göre..Bu adamlar dışında birisi için Jovanovicten vazgeçildi tahminen..Nedense hislerim bu yönde 2 gündür

onyewuda gelse faydalanmayacaz...hem bizim gibi ofans oynayan takımda iş yapmaz çok ağır oyuncu servetten farkı yok...

:tiphat: eyvallah sen benden daha çok takip etmişsin

o zaman senin dediklerini kabul etmek lazım

sat şu elanoyu bi yere de benim göynüm hoş olsun bu gece :D

Bence şuan istersek Baptista yada Emana'yı alabiliriz ama daha önemlisi bizimkiler istiyor mu?

Bir tane İvan Ergic bulmak zor değildir heralde?

ufuk sabri servet balta insua cana baptista misimoviç elano arda baros...neil feda edilir böyle orta saha uğruna...top yapmayı bilen adamlarla er takımı dağıtırız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt