Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

Beyler Insua'nın o fotosu Ingıltere'den adamı Partici yapmayın Liverpool'deyken o artık bi ASLAN :D

keşke aureiloyu alsaydık

kontenjan sorununu aşmış olurduk

şimdiyse bir yedek forvet alır transferi bitirirdik...

Bir mantıklı yorum daha,Eğer transferi böyle kapatacaksak Real Betis ile Emana için uğraşacağımıza bi zahmet Real Betis ile hiç uğraşmadan Aurelio'yu alsaydık,cuk otururdu.

Ufuk

Sabri --- Neill --- Servet/Hakan --- İnsua

Ayhan/Elano --- Cana/Barış/M.Sarp

Elano/Pino --- Misimovic/Arda --- Arda/Kewell

Baros/Kewell​

Arkadaşlar sezonun çok büyük bir bölümünü bu kombinasyonları ile oynayacağız

Arkadaşlar, Kewell kontrat uzantsın takımın en yararlı yabancısı diye kendimizi yırttık, imza'yı attı 3 gol 3 asist yaptı (ki bu sezon şu ana kadar en verimli oyuncu kendisi) elano sağ açığa geçsin kewell yedeğe, pino gelsin kewell yedeğe, hatta aydın'ı bile 11 e alıp kewell ı yedeğe sürenler var. Arkadaşlar siz iyi misiniz ? Kewell yoksa bu takımın hücum gücü 40% yok demektir.

Insua Milli takım gidecekmi ?

Misi ne zaman donucek milli takımda ?

Cevap verin please :)

başka biride d.ş.k...nı yiyeyim abi yazmıştı onu dinlerse yazana yazık oldu :d

Ama benim dediğimi İngilizce çevirisi de vardı yanılmıyorsam. Yalnız beni asıl korkutan aynı lafın devamında "Daha gençsin, İstanbul'da gece hayatı falan, çakaaal..." diyordu :D

Arkadaşlar size kötü bir haberim var antuda sağlam bir duyumcu sekçuk inan fenerde diyor.

fb ve bizim hamlelerden sonra 3 büyüklerden en zayıf kadro bjk de yine bana göre q7ye bağımlı bir takımlar şu an q7ye bir şey olsa bjk lige havlu atar...

Ha bu arada belki alakası yok ama,Keita'nın hiç bir yerde transferi ile ilgili açıklama yaptığını,röportaj verdiğini görmedim de duymadım da . Acaba Ben mi yanlışım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt