Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

Perşembe'yi iple çekiyorum.. :)

%100 futbola Adnan Polat katılacak..

Ben yatıyorum artık, yarına adam alsın diye msj attım A.Sezgin'e :)

Hadi iyi geceler size.

s.a. arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum en sonunda transferde yaptırdınız yönetime zorla sizide ayrıca tebrik ediyorum:))))benim fikrim transfer konusunda şöyle bence elanoyu son ana kadar satmak istediler ama avrupa olmadı rusyada bildiğim kadarıyla transfer sezonu bitmedi oraya satarlarsa transfer olur gibime geliyo olmazsada yabancı alacaklarını sanmıyorum maalesef.ayrıca içimden bi ses 3 büyük takımın başkanı ve lig tv bastırıp 8+2 yada 7+3 tarzı daha ilginç bi çözüm getircekler diyo mutlaka bu konu tartışılcak ilerleyen günlerde ve bütün takımlarında bu olay işine gelcek burası türkiye her an herşey olabilir......

4-2-3-1de 1.adam kewell 2.adam pino.3.adam elanodur.

Selçuk İnan'ı satan Trabzonspor aynı anda başta Şenol Güneş olmak üzere taraftarı da satmış demektir ve bu olay gerçekleşirse Trabzon bir 30 sene daha kendine gelemez.

Rıdvan saçma sapan işler yapmasın Polat Başkan kafa göz dalar. Başkan deseydin sana 31313131 tane bizim ligden misimoviç bulurdum bank asyadan 313131 tane insua çıkarırdım.

ya şu medya ne kadar kolpa haber yapıyor ya misimoviç sakat diyorlar adam 2 yılda 100 maç oynamış nasıl sakat sırf galatasaray düşmanlığı...

Arkadaşlar, Kewell kontrat uzantsın takımın en yararlı yabancısı diye kendimizi yırttık, imza'yı attı 3 gol 3 asist yaptı (ki bu sezon şu ana kadar en verimli oyuncu kendisi) elano sağ açığa geçsin kewell yedeğe, pino gelsin kewell yedeğe, hatta aydın'ı bile 11 e alıp kewell ı yedeğe sürenler var. Arkadaşlar siz iyi misiniz ? Kewell yoksa bu takımın hücum gücü 40% yok demektir.

1. Kewell sık sık 90dk maç oynayınca kaldıramıyor ve sakatlanıyor (şekil-a) Sakatlanmasa bile performansı düşebiliyor.

2. Aydın'ı yazanlar 6 yabancıyı tamamladıkları için mecburen yazıyorlar

3. Kewell o kadrolarda ilk yazılan olmasa da gerek sonradan girerek (çok çeşitli şekilde kullanılarak), gerek sakatlıklar ve cezalılar yerine birçok mevki için ilk alternatif olarak, gerek de rotasyon dahilinde sık sık oynayacaktır.

4. Baros'un tek ciddi alternatifi gibi durduğu için maç içinde ve sezon içinde diri kalması şart. Kanatta başladığı maçta Baros kötüyse veya sakatlanırsa onu uca geçirdiğimizde yeterince diri olmaz. Ya da her hafta oynarken Baros'un olmadığı maç ileri uca geçtiğinde yeterince diri olmaz.

Misimovic Bundesliga`da yilin futbolcusu olmus, kalitesi tartisilmaz. Insua ise dunyanin en iyi sol beklerinden biri. Liverpool`da surekli ilk 11`de oynadi. Satin alma opsiyonu ile Galatasaray`a verilme sebebi Liverpool`un yeni calistiricsiyla revizyona gitmesi. Bence yilin transfer olayi budur

Adam sallamış:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt