Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 14 Saat!

628__456-EmilianoInsua.jpg

augustorb

Jadson pode ir pro Galatasaray :)))))))))))

Scoutgs transfer bitti demiş...Hayırrrr ortasaha almadan transfer bitemezzz...Baros'u kim yedekleyecekkk...Bide Scoutcular İnsua'yı bilmişlermiydi?

Şaka yapmıyorsunda kaynak da vermiyorsun, başkası olsa kaynak kaynak diye başının etini yersiniz.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

Jadson gelirse, Elano kesin yolcu demektir bence.

Birincisi Elano'yu severim. Ancak Jadson daha iyi bir futbolcudur.

Jadson, dribling yeteneği muazzamdır. Ayrıca hızlı bir oyuncudur. Shaktar'da sanılanın aksine sağ açık olarak forma giyer.

Elano nereye gider bu satten sonra?

avrupaya gidemez (ingilterede transfer dönemi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama, hala vdv pesindeymis tottenham)

russya ve ukrayna da kapandi mi transfer dönemi?

Şaka yapmıyorum arkadaşlar gayet ciddiyim ama isim beklemeyin lütfen.

mehmet kardeş sana inanıyoruz ama kaynaksız duyum vermek yasak yani kaynağı yam söylemesen bile yönetim de bir şey de kaynak hakkında bilgi vermelisin kurallara göre.

kardeş sadece bi ipucu versen yeter bize yerli mi yabancı mı ayrıca transfein olma ihtimali yüzde kaç bunu söylesen yeterli bizim çin

Her transfer döneminde olduğu gibi bu dönemde de "transfer duyumcuları" oldukça fazla yer alıyor forumlarda. Bilgi kirliliği yaşanmaması için transfer duyumlarına tolerans göstermiyoruz. Uyarılara rağmen üyeleri kandırmaya yönelik, tepki çekecek yazılara ya da duyumlara 1 günden başlayan MYC (Mesaj Yazamama Cezası) uygulanacaktır. Elinizdeki duyumun sağlam olduğuna inanıyorsanız, GSCimbom yönetiminden bir görevliyle önce iletişim kurup, izin verildiği takdirde duyumu paylaşmanızı rica ediyoruz.

GSCimbom Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt