Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Orta saha transferi de gerekli de, ya forvet? Yine cok rahat davranmiyormuyuz sizce? Bu sartlarda en yerinde transfer Baptista olur kesinlikle. Baros´a birsey oldugunda Baptista oynar deriz bari.

Bu arada mehmet birşey söylemiyor ben kulaklarım ile duyduklarımı paylaştım size. Mehmetden birşey çıkarmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur emin olun :) Mehmet söyle lan :D

Mehmetin bi bildiği yoktur :D 1 hafta önce de öyle demişti ama bişey çıkmamıştı.

Baptista diyen arkadaşlara şunu sormak isterim; Bundan 1 yıl öncesine kadar Baptista hayatında kaç kez Pivot Striker harici bir bölge de oynamış ve kaç kez izlediniz bu şekilde oynarken ? Bize ön libero lazım Ofansif orta saha ya da Forvet değil. Lucas'ı hayal etmek bile komik geliyor bana Liverpool'un ilk 11'inin değişmez oyuncusu ve Rafa Bénitéz bu adamı kazanmak için kendini feda etti. Jadson deseniz hani belki derim ama diğer isimler Annan'da dahil olmak üzere mantık dışı. Annan neden olmaz derseniz Kulübü resmi sitesinden Annan'ı satmayacağını açıkladı 2 gün önce. Eh yani !

hadi bakalim kazalim adimizi burayada hatira olur..

Yahu Lucas zor falan değil vallahi değil ya :D Kiralık gönderecekler adamı Meirelesi aldılar yerine inanın baptistadan daha kolaydır transferi.

Bukadar yabanciyi nerde oynatacagiz yahu...

GSC Haber Haberleri Hazırladı :cool: Onay bekliyoruz :D

Her hafta 2 yabancı kesin sakat olur, sıkıntı olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt