Fatih Atmaca
Sarı Üye
- 4 Aralık 2008
- 726
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !
lucas mi?
agam egleniyor
lucas mi?
agam egleniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bukadar yabanciyi nerde oynatacagiz yahu...
Yaz renkdaş reytingler yükselsin işteAğa isimler kesin demiyorum 5-6 isim var elimde. Hepsini yazsam forum coşar, başa çıkamayız![]()
Baptista diyen arkadaşlara şunu sormak isterim; Bundan 1 yıl öncesine kadar Baptista hayatında kaç kez Pivot Striker harici bir bölge de oynamış ve kaç kez izlediniz bu şekilde oynarken ? Bize ön libero lazım Ofansif orta saha ya da Forvet değil. Lucas'ı hayal etmek bile komik geliyor bana Liverpool'un ilk 11'inin değişmez oyuncusu ve Rafa Bénitéz bu adamı kazanmak için kendini feda etti. Jadson deseniz hani belki derim ama diğer isimler Annan'da dahil olmak üzere mantık dışı. Annan neden olmaz derseniz Kulübü resmi sitesinden Annan'ı satmayacağını açıkladı 2 gün önce. Eh yani !
GSC Haber Haberleri Hazırladı :cool: Onay bekliyoruz![]()
Beyler ne buldum bakın Lucas Stoke Cıty'e kıralık gıtmeyı reddetmıs
Lucas to reject Stoke City loan move - Liverpool FC
Bukadar yabanciyi nerde oynatacagiz yahu...
Baptista diyen arkadaşlara şunu sormak isterim; Bundan 1 yıl öncesine kadar Baptista hayatında kaç kez Pivot Striker harici bir bölge de oynamış ve kaç kez izlediniz bu şekilde oynarken ? Bize ön libero lazım Ofansif orta saha ya da Forvet değil. Lucas'ı hayal etmek bile komik geliyor bana Liverpool'un ilk 11'inin değişmez oyuncusu ve Rafa Bénitéz bu adamı kazanmak için kendini feda etti. Jadson deseniz hani belki derim ama diğer isimler Annan'da dahil olmak üzere mantık dışı. Annan neden olmaz derseniz Kulübü resmi sitesinden Annan'ı satmayacağını açıkladı 2 gün önce. Eh yani !

Lucas falan gelmesin, hele kiralıksa hiç işimize yaramaz.
Aha sıcak haber hem de.
Ancak şu var; adam İngiltere'de göz önünde olacağı Stoke'a gitmeyi bile "forma savaşına gireceğim" diye reddettiyse, Avrupa'da olmayan Galatasaray'a niye gelsin???
-------------------Ufuk--------------------
---Sabri---Neill----------Servet/Hakan--Insua--
---------------------------------------------
-------------------Cana--------------------
-------------Lucas-------------------------
--------------------Misi-------------------
-----Elano-------------------------Arda---
----------------Baros---------------------
Cana Türk statusune cevirilmeli
nasil![]()