Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Telefonundan Galatasaray yöneticisi ile konuştuğum arkadaşım mesaj attı mesajı direk yazıyorum : Lan yunis Ladesma desem ? Ama sevinme çok düşük ihtimal onun ilede birşeyler olabilir bekliyelim biraz . Sen napıyon yeni duyum var mı Murat'dan aldınmı 3 isimi ?

İyi ki yazma dedik Ledesma 'yı durdur da görüyüm milleti :D

Lucas gelecekse satin alma opsiyonuyla gelsin bari.

Eger öyle gelmicekse 1 numarali adayim Baptistadir. Her yere alternatif olur.

Misimovice birsey mi oldu? Koy Baptistayi.

Barosa birsey mi oldu? Koy Baptistayi.

Ufuga birsey mi oldu? Koy Baptistayi. :D

Orda ancak Kewell oynar :D

babası adil bey türk vatandası oldugundan aslında kolay lorikin türk olması:D

Telefonundan Galatasaray yöneticisi ile konuştuğum arkadaşım mesaj attı mesajı direk yazıyorum : Lan yunis Ladesma desem ? Ama sevinme çok düşük ihtimal onun ilede birşeyler olabilir bekliyelim biraz . Sen napıyon yeni duyum var mı Murat'dan aldınmı 3 isimi ?

Ohaa süper olurrr. Amin. plis plis plis

Bam nedir yahu ? Kiralık gelecekse gelmesin, ayrıca yerli bir isim olsa orta sahaya gayet güzel olur.

Bam (barış ayhan mustafa) türk diyorsun iyi güzel Hamit gelirmi Gökhan gelirmi? Nuri gelirmi? tabiki gelmez.. şimdi dicen Murat ceylan Tabataya 8m satan adam Murat ceylan'ı kaça satar sence Lucas gayet iyi adamdır Cana'la çok iyi olurlar serttir brezilyalı olması rağmen tekniğide idare eder bu saatten sonra alınabilecek en iyi adamdır.

Ben şahsen Selçuk İnan ya da Ceyhun Gülselam haricinde bir futbolcu gelmesini istemiyorum da beklemiyorum da.

arkadaşlar lorik cana şu an zaten çifte vatandaş hem kosova hem arnavutluk vatandaşı 3te vatandaşlık diye bir şey olmadığı için türk olamıyor yoksa çoktan türk olmuştu.

Abdurrahim Albayrak'la mı konuştun ? Lan Yunis. :asd:

Bence varya, zaten bir orta saha daha aliyorsak, sat Elano'yu hem yer acilsin hemde soyle bi 10-15m gelir olsun

Ledesmamı?Çok zor değilmi sizce daha doğrusu adam 2015,e uzattı sözleşmesini.

ledesma gelsin bende ilk defa cocuk kesecem :D yakinda ögretmen olacagim, keserim 3-5 sisko gavur cocugu :D

Ledesmamı?Çok zor değilmi sizce daha doğrusu adam 2015,e uzattı sözleşmesini.

Yok banada öyle geliyor sadece attığı mesajı yansıttım bu arkadaş Galatasaray Yönetim Kurulunun teyze çoçuğu. Yani direk olarak arıyabiliyor aradımı aramadımı yada ondan mı öğrendi bilmiyorum konturum olmadığından mesaj atamıyorum kendisine.

Bam (barış ayhan mustafa) türk diyorsun iyi güzel Hamit gelirmi Gökhan gelirmi? Nuri gelirmi? tabiki gelmez.. şimdi dicen Murat ceylan Tabataya 8m satan adam Murat ceylan'ı kaça satar sence Lucas gayet iyi adamdır Cana'la çok iyi olurlar serttir brezilyalı olması rağmen tekniğide idare eder bu saatten sonra alınabilecek en iyi adamdır.

Ya git Allah aşkına. Takımın yerli kalitesi yerlerde sürünüyor, bunlar parasızlıktan oyuncu kiralıyorlar. Adam gibi gitsinler bonservisleriyle alsınlar, yoksa hiç almasınlar. Ben M.Sarp'a razıyım kiralık gelecekse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt