Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 11 Saat !

Tranfer nobeti askerlik gibi birsey. Insan hic tanimadigi insanlarla kaynasiyor, muhabbet ediyor, sabahliyor. Tezkere bekler misali transfer bekliyor.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 12 Saat !

piyasada kaç isim var ki? son güne kalan kaç futbolcu var, o verdiği 4 isim çok gündemde, lucas hariç. lucas gelirse inanırım birşeyler bildiğine.

arkadaşlar liverpoolun lucası verme olasılıgı %10 dur o da kiralık...ellerinde gerard raul meireles poulsenden baska göbek adamı yok yapmayın allah askına konusmak bile saçma..hee yarın cıkar lucası alırız işte o zaman alnından öperim emeği geçen herkesi

arkadaşlar liverpoolun lucası verme olasılıgı %10 dur o da kiralık...ellerinde gerard raul meireles poulsenden baska göbek adamı yok yapmayın allah askına konusmak bile saçma..hee yarın cıkar lucası alırız işte o zaman alnından öperim emeği geçen herkesi

lucas'ı ben iddia etmedim zaten. bugun sifreli falan filan verilen isimlerden birisiydi. tahmin edilebilirliği az olduğundan eğer doğruysa birşeyler biliyorlarmış diyeceğim dedim sadece.

yoksa annan gelirse yada baptista, bunu bilmeyen yok zaten.

yada herhangi bir x futbolcu gelince. bahsettiğim 6 futbolcudan biri buydu demek çok kolay.

eğer liverpool bize verirse lucası bilinki arda seneye liverpooldadır...

lucas'ı ben iddia etmedim zaten. bugun sifreli falan filan verilen isimlerden birisiydi. tahmin edilebilirliği az olduğundan eğer doğruysa birşeyler biliyorlarmış diyeceğim dedim sadece.

yoksa annan gelirse yada baptista, bunu bilmeyen yok zaten.

yada herhangi bir x futbolcu gelince. bahsettiğim 6 futbolcudan biri buydu demek çok kolay.

renktaş sana katılmıyorum adam ne kar elde edecek ki söylediği doğru çıksa bile ayrıca admnistratör bizi niye kafaya alsın?

baptistayı dün twitterda paylaşılana kadar kimse bilmiyordu.Annan biliniyordu.Ladesma gelirse büyük sürpriz olur.Ben annanın gelmesini istemiyorum nedense...

seedorf - ambrossini - pirlo - gattuso - boateng - flamini .... bu orta sahada flaminin şans bulma olanağı nedir sizce ??? kanatlar ronaldınho robınho ileri ikili ibra pato desek orta 2 lide kimler oynar??

renktaş sana katılmıyorum adam ne kar elde edecek ki söylediği doğru çıksa bile ayrıca admnistratör bizi niye kafaya alsın?

bana hiç samimi gelmedi. ufaak bir bilgi için ağzının içine bakılmasını bazı insanlar sever.

birşey biliyorda olabilir, ama yaşı küçük benim biliğim admistrator dediğin kişinin. o yaşta bir insan o istihbaratı alacak çevrye, itibara sahip değildir, ya onu birisi kafalamıştır, yada o bizi kafalamaya çalışıyor.

seedorf - ambrossini - pirlo - gattuso - boateng - flamini .... bu orta sahada flaminin şans bulma olanağı nedir sizce ??? kanatlar ronaldınho robınho ileri ikili ibra pato desek orta 2 lide kimler oynar??

valla gattuso ya da flaminide düşünülüyor olabilir.Heleki baptista için italyada bir yönetici varsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt