Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 11 Saat !

son sayfalarda hiç bir mod yazı yazmadı uyudular mı yoksa?

bakarsınız bugün kesinlikle gelmez diyecegimiz bir adam gelir en büyük bomba olur:D misimoviçten büyüğünü düşünemiyorum gerçi de neyse:D

bencede, bu yaz döneminde misimovic'ten daha sükseli adam gelmez. yani zirve misi bu senelik :)

ki zaten yıldız olmasın artık, b2b'da görev adamı daha iyi gider.

yyani :D artik jenas la jones u ayirt edebilcek kadar uyku gelmedi.

ufff bu ramaznda iyice uyku düzenide bozuldu , sabah 6-7 gibi yat öglen 2 kalk ise git :( sizdede öylemi arkadaslar?

ufff bu ramaznda iyice uyku düzenide bozuldu , sabah 6-7 gibi yat öglen 2 kalk ise git :( sizdede öylemi arkadaslar?

valla benim oyle belli bi saatim yok açıkçası:D transferdeki gelişmelere bakıyor:D

Bence Forvet Şart Yoksa Sonumuz geçen yıl gibi olabilir

Bu arada ben ligimizin geçen yıllara oranla kaliteli olacağını düşünüyorum.. Buda beni heyecanlandırıyor... Umarım yakın zamanda Avrupa'da da tekrar sözümüz geçer ;) Sadece Galatasaray olarak değil Tüm Türk Takımları olarak...

Şöyle bir bakıyorum lige :)

bu sezon ki transferler

Galatasaray

Cana

Pino

Misimovic

İnsua

Fenerbahçe

Stoch

Niang

Dia

Yobo

Beşiktaş

Guti

Quaresma

Hilbert

Trabzonspor

Jaja

Glowacki

Bursa

İnsua

Ankaragücü

Sestak

Eskişehir

Pele

Bunlar hep iyi oyuncular daha aklıma gelmeyende vardır :):)

neyse bende yatayım, iyi sabahlar&nöbetler.

valla benim iş olmadığı için problem olmuyor ama uyku düzeni konusunda herkes bitik

bu arada Arkadaşlar bilmem katılırmısınız ledesma rosicky gelse şu ankinden düşük bir hücumö gücümüz olurdu ama defansımız mükemmel olurdu rosicky arda ledesma cana bunlar hep defansa yardım eden isimler özellikle rodicky çok top çalıyor.

takımda jenas-lucas-baptista-flamini bunları gormeyi çok isterdim.Bradley i iyi tanımıyorum oyüzden yorum yapamam...

Kimse gelmeyecek bence bu saatten sonra gelmez.Herkes yatsın uyusun yarın dedi dersiniz bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt