Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 5 Saat !

Monaco'nun teknik direktörü Guy Lacombe "Çok kaliteli bir oyuncudur. Ama biz sık sık sakatlandığı için kendisinden tam anlamıyla faydalanamadık. Hep adale sakatlığı yaşadı. Bunun da sebebi özel hayatına gereken önemi vermemesi. Yaptığımız araştırmalarda, sürekli evlerde partilere katıldığını saptadık"şeklinde konuştu

Adnan Polat genc oyuncular alacagiz diyordu, Insua kiralik, acaba bu yorum halen gecerlimi?

Misimovic Sırp kökenli Bosnalıdır..

Monaco'nun teknik direktörü Guy Lacombe "Çok kaliteli bir oyuncudur. Ama biz sık sık sakatlandığı için kendisinden tam anlamıyla faydalanamadık. Hep adale sakatlığı yaşadı. Bunun da sebebi özel hayatına gereken önemi vermemesi. Yaptığımız araştırmalarda, sürekli evlerde partilere katıldığını saptadık"şeklinde konuştu

Partide Jo'da var mı? :asd:

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

Boyle birsey mumkun degil. Yani koca Galatasaray baskani telefona cikmayacak, Milliyetin sacma sapan haberi. Persembe gunu Baskan NTV de cevap verir.

Hem olabilir oyuncuyu istemeyebilirler buda gayet normaldir, ama tarzi yanlis olmus. Yinede ben boyle olduguna inanmiyorum.

Gözumle gorsem ınanma Adnan polat boyle bısey yapsada Prekazı kesınlıkle boyle bır acıklama yapmaz arkadaslar

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

misimovic-15261651-mfb-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Agalar, dikkat ettim de. Misimovic'in elleri her resimde garip şekillerde. :D

münih doğn bi adamın sırp asıllı olduğunu nası anlıyonuz

Insua bugunku antrenmana katilmis, Pino kondisyoner ile calisiyormus. Yani sakatligi gecmis. Gizel Haberler, Keske Misimovicde gitmeyip burada kalsaydi, belki Gaziantep macinda oynardi. Rijkaardin onu bu kacta koyacagini dusunmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt