Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 5 Saat !

Ne alaka bazıları Pinodan çok şey bekliyo ben bu beklentileri karşılayabileceğini sanmıyoum

Ne yapılması gerekir?

Bu işe yaramaz, çöpe mi atalım..

Bence sakat olmayan bir Pino her zaman bu kadroda yer bulur..

metehan gece falan bilgi verdi mi adminler gece ne söyledi??

Adminler gece 5-6 isim oldugunu söyledi.Bunların 4 ü Lucas-Baptista-Ladesma-Annan.Transfer olma olasılıgı %99 dediler.Bu transferin ortasahaya olma olasılıgınıda %95 dediler.Yabancı kaleci beklemeyin dediler.Listede türk yok dediler...

malum site transfer çalışmaları bitti demiş.bi adam gelse keşke de görsek malum siteyi.

Emana Kameni ve Annan yatti arkadaslar.

Yabanci basinda hepsinin kuluplerinde kalacagi aciklandi. Artik lutfen baska adamlari konusalim.

Baptistayida beklemeyin. Gelmek istemiyor.

Jadson belki bir ihtimal ama ne alaka?

Umarim kaliteli yerli alinir.

Javanoviç nasıl bir futbolcudur bilen var mı? Forumlarda en kötü ihtimal kimse gelmezse kendisi ile sözleşme yapılacağı söyleniyor?

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

futbol oynayanlar az çok bilir bunu,bir uygulama anında pas,şut gibi,refleks olarak dil dışarı çıkabilir,gözler kapanabilir,eller şekillere girer..halı sahada çok arkadaş yapıyo bunu :) dikkat edin sizde farkedecksiniz bunu..

Halı sahada hiç dikkat etmedim. Dil'in dışarı çıkmasını biliyorum ama eller hakkında bir fikrim yok. :)

Bizde de bir çok şut çekmesi ve gol atması dileğiyle. :016:

Adminler gece 5-6 isim oldugunu söyledi.Bunların 4 ü Lucas-Baptista-Ladesma-Annan.Transfer olma olasılıgı %99 dediler.Bu transferin ortasahaya olma olasılıgınıda %95 dediler.Yabancı kaleci beklemeyin dediler.Listede türk yok dediler...

listede Türk oyuncu yoksa

kesin federasyona baskı var 7 yabancı konusunda

Ne alaka bazıları Pinodan çok şey bekliyo ben bu beklentileri karşılayabileceğini sanmıyoum

Tamam bazi endiselerin var anliyoruz ama biraz da bardaga dolu tarafindan bak, Nondada geldiginde 30 kusur yasinda 2 dizden ameliyat vs vs ...herkes konusuyordu, gayet faydali oldu, keza Kewell i anlatmaya gerek yok. Futbol yasantisi bitti deniyordu, muazzam katki yapti.

Pino bence iyi olacaktir, hizli bir adam ve belliki takim oyununa daha yatkin. Biraz pozitif dusun. Kimsenin Pinodan 20 gol 30 asist bekledigi yok.

transfer olcak mı yani

jadson u izleyen varmı? ne tip bi oyuncu nerde oynar stili kime benzer??

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

Biraz once radyosporda Avusturya havaalaninda calisan Selen adli kisi baglandi programa. Yasin pehlivan babasi ve menajeriyle Istanbul'a geliyormus. Dinleyen oldu mu?

Emana Kameni ve Annan yatti arkadaslar.

Yabanci basinda hepsinin kuluplerinde kalacagi aciklandi. Artik lutfen baska adamlari konusalim.

Baptistayida beklemeyin. Gelmek istemiyor.

Jadson belki bir ihtimal ama ne alaka?

Umarim kaliteli yerli alinir.

bak geceden beri bişeyler söylüyorsun hatta sabaha karşı baya bi okkalı salladın.Bi kaynak verde sana inanabilelim yoksa yalan duyum veriyosun adminlere kaynak belirtmen gerek.Yoksa banlanırsın.Jadsonun kesinlikle gelmeyeceği söylendi akşam ayrıca...

Kolektifutbol: Gelme ihtimali olan transfer ve Galatasaray

Galatasaray'ın Misimovic ve İnsua'dan sonra bir yabancı oyuncu daha transfer edeceği konuşuluyor her yerde. Yaklaşık 5-6 tane isim var ortada. Bunların çoğunun kulübüyle bonservis konusunda anlaşamadığımız için transferde bu kadar uzadı aslında. Açıkçası şuanki kadroyla Galatasaray ne kadar başarılı olur,nasıl başarılı olur onu tartışmak gerek birazda..

Misimovic ve İnsua mutlak suretle bu takıma katkı yapacaktır,takımı bir tık yukarı çekeceklerdir,ancak onlarla birlikte Lorik Cana,Elano ve özelliklede Hakan Balta'nın form tutması şart! Formda ve iyi bir Cana,kendinde bir Elano ve bildiğimiz Hakan Balta ile Galatasaray yeni transferleriyle beraber iyi bir çıkış mutlaka yakalayacaktır.

Peki sistem nasıl olur? FR kimi nerde,nasıl oynatır,nasıl oynatmalı?

Bana kalırsa kale bu sene Ufuk'a emanet gibi görünüyor,bir kaleci transferi beklemiyorum ben.Sağ bekede bir oyuncu alınması ihtimal olarak görünmüyor,yani bu senede orada Sabri'yi izleyeceğiz. Ortada Lucas Neill artık oraya kazık çaktı,kimse onu ilk 11 den kesemez,yanında ise Hakan Balta'nın form durumuna bağlı bir isim oynayacak,Hakan formdaysa sol stoper oynayacak,değilse Servet Neill'ın partneri olacak.. Sol bekte yeni transfer İnsua ,form tutarsa Galatasaray'ın sol kanadı Arda veya Kewell'la beraber otobana döner benden söylemesi. Ortada Lorik Cana form tutması halinde mutlaka yer alacaktır,yanında(transfer yapılmaması halinde) Mustafa veya Ayhan,önlerinde Zvjezdan Misimovic. Sağ kanatta Brezilya milli takımında o mevkide Dani Alves'i bile kesen Elano rahatlıkla oynayacaktır bana kalırsa. Sol kanat tabiki Arda'nın,forvette ise söylememe bile gerek yok sanırım;Milan Baros.

Açıkcası bu kadro lig için yetersiz değil,Galatasaray mutlaka toparlanıp bu kadroyla ligde şampiyonluk yarışına girecektir,ancak şampiyonluğun en büyük adayı olmak içinde sanki bir tanede orta sahaya bir oyuncu daha almak gerekiyor.

Bu mevki içinde 3 tane aday var aslında,ama gelirlermi bilmem. Bu isimler;Emana,Annan,İbricic..Bir de Baptista deniyor ama ben onu pek ihtimaller içinde tutmuyorum. Bu üçlüden en iyisi bana kalırsa Emana olur gibi görünüyor. Ancak konuşulanlar Frank'in Emana'yı değil Annan'ı tercih ettiği yönünde,Annan'da,Emana'da gelmek istiyor ama kulüpleri zorluk çıkardıkça çıkarıyor Galatasaray'a. İbricic'in transferi hakkında ise hiç bir bilgim yok,ne durumda,kulübüyle görüşmeler ne yönde bilmiyorum fakat bence gelecek olan 2 afrikalıdan biri daha faydalı olabilir...Bakalım,bekleyip göreceğiz..

Bari Ceyhun Eriş'i alın, adam 3 maçta 3 asistle oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt